Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
prosimy o pomoc
bardzo prosimy o odpowiedź do zgłoszenia nr. 52706825
mamy zablokowane konta z powodu nierozwiązanej dyskusji,
wszystko zostało wyjaśnione i odezwaliśmy się tak jak prosiliście
i nadal czekamy na wiadomość
jak długo trzeba czekać ?
@AkpolBabyGdynia Wkrótce otrzymasz odpowiedź. Proszę, żebyś nie pisał kolejnych wiadomości, ponieważ doradcy odpowiadają w kolejności zgłoszeń. Gdy piszesz ponownie, korespondencja przesuwa się w kolejce, a czas oczekiwania się wydłuża.
czy jest możliwość żeby zadzwonić i to wyjaśnić
otrzymaliśmy odpowiedź, ale sankcje dotycza kont które zostały zamknięte
rozwiązaliśmy umowe
a teraz sankcje dotyczą tych kont ??
jak to możliwe ?
nawet nie mamy dostępu do nich
Konieczny jest kontakt z Allegro z poziomu wskazanych kont.
jak mamy się odezwać z zamkniętego konta, rozwiązanego umową ?
@AkpolBabyGdynia przykro mi, ale temat nałożonych ograniczeń możesz wyjaśnić jedynie mailowo z zespołem, który je nałożył na konto. Dlatego jeśli masz dodatkowe pytania, to proszę kieruj je w kontynuacji korespondencji. Tutaj na forum nie jesteśmy w stanie wyjaśnić kwestii nałożonej blokady.
jak można przyspieszyć rozwiązanie tej sprawy, cały czas czekamy na odpowiedź ?
@AkpolBabyGdynia otrzymałeś od nas odpowiedź w korespondencji, którą z nami prowadzisz. Wiadomość wysłaliśmy do Ciebie 14.08.2025, dokładnie o godz. 15:43.
ale otrzymana odpowiedź dla Nas nic nie wyjaśnia, dalej o godzinie czw., 14 sie, 16:09 odpisaliśmy i nie mamy odpowiedzi. W jaki sposób otrzymaliśmy sankcje na kontach które na podstawie wniosków zamknęliśmy kilka miesięcy temu. I co dalej mamy zrobić aby odblokować konta.
Lekcja na przyszłość usuwać konta dopiero po 2 latach od ostatniej sprzedaży.
@AkpolBabyGdynia sprawdziliśmy dokładnie Twoje zgłoszenie ponownie, ale wiadomość z godz.15:43 do nas nie dotarła, więc prześlij ją proszę jeszcze raz.
wysłałem jeszcze raz, proszę dać znać czy dotarło
@AkpolBabyGdynia niestety nie, więc napisz proszę całkowicie nowe zgłoszenie korzystając z tego formularza: https://allegro.pl/pomoc/kontakt. Wskaż też proszę w tej wiadmości, że prowadziłeś z nami korespondencję numer 52706825.
poszło nr zgłoszenia 175551846742201622
czy doszło?
@AkpolBabyGdynia czy otrzymałeś potwierdzenie?
właśnie nie otrzymaliśmy, wysłałem jeszcze raz nr 175551944860801652
czy dotarła wiadomość?
@AkpolBabyGdynia tak, obie wiadomości dotarły i czekają na odpowiedź, więc poczekaj proszę cierpliwie.
Będę bardzo wdzięczny jakby się dzisiaj udało wyjaśnić. Czekam na wiadomość.
nie otrzymaliśmy odpowiedzi, nadal nie wiemy co mamy zrobić /
Nadal nie mamy odpowiedzi /