Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam, od 09.11.2025 - moje konto jest zablokowane, poziom opóźnienia przesyłek był na poziomie 5%, wszystkie zaległe przesyłki zostały wysłane lub zwrócone środki dla kupujących.
Doradcy obsługujący zgłoszenie odpowiadają raz dziennie nawet po ponad 24h, cała firma stoi, nie ma z kim rozmawiać. żaden ze wskaźników jakości nie spadł poniżej poiomu dobry. proszę o pomoc, może ktoś miał podobny przypadek, może moderatorzy mogą pomóc w rozwiązaniu sprawy
@RxONE od 9.11.2025 dostałeś 30
więc myślę, że to może być powodem blokady, ale na forum niestety nikt Ci nie pomoże, bo sprawę blokady możesz załatwić jedynie z działam bezpieczeństwa
"od 9.11.2025 dostałeś 30" co masz tutaj na myśli?
jeśli mówisz o komentarzach to nie to nie jest powodem blokady, bo otrzymałam informację że są to opóźnione wysyłki nie komentarze.
@RxONE 30 łapek w dół, negatywów, złych ocen...
nie to nie jest powodem blokady, otrzymałam informację że są to opóźnione wysyłki nie komentarze.
@RxONE Kwestię blokady konta możemy wyjaśnić jedynie w prywatnej korespondencji mailowej. Widzę, że napisałeś już do nas w tej sprawie. Kontynuuj proszę sprawę w zgłoszeniu 55508863.