anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokada mimo udzielenia odpowiedzi w dyskusji

DBESTSHOP
#9 Pomysłodawca

Poniżej końcowa cześć dyskusji, pytanie brzmi
dlaczego mimo że kupujący otrzymał wiadomość po przesłaniu zdjęcia  a termin reklamacji nie został przekroczony nałożona została blokada. Dokładnie rok temu miałem identyczną sytuację w tym że wtenczas nie odpisałem kupującemu na jego ,,dziękuję"  i wedle zaleceń konsultantów, moderatorów powinienem cokolwiek napisać albo dać kropkę, buźkę. Teraz odpisałem a bana i tak dostałem 🙂 
Nie wspomnę już że w każdym miejscu piszę co innego za co dostałem bana i na ile. 
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

DBESTSHOP 15 lipca 2025 00:33

Dzień dobry, Dziękujemy za wiadomość, odpowiemy najszybciej jak to tylko będzie możliwe. Pozdrawiamy.

ALLEGRO 20 lipca 2025 16:12

Kupujący  poinformował w dyskusji, że zakupione ETUI SKÓRZANE SHEEP MAGNETYCZNE SKIN DO MOTOROLA EDGE 40 NEO uległo uszkodzeniu. Nałożyłam na konto sprzedającego DBESTSHOP, które nie zostaną zdjęte bez wyjaśnienia przez niego zaistniałej sytuacji. Proszę sprzedającego o wydanie konkretnej decyzji reklamacyjnej dla kupującego odpowiednio ją argumentując do 27 lipca. Po tym czasie reklamacje uznaje się za rozpatrzoną pozytywnie. Jeśli będzie potrzeba odesłania reklamowanego towaru, to proszę sprzedawcę o informacje w jaki sposób zostanie on odebrany od kupującego.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

DBESTSHOP
#9 Pomysłodawca

tak dokładnie wyglądała dyskusja 

DBESTSHOP
 15 lipca 2025 00:33

Dzień dobry, Dziękujemy za wiadomość, odpowiemy najszybciej jak to tylko będzie możliwe. Pozdrawiamy.

19 lipca 2025 16:03
kupujący poprosił o pomoc. Odpowiemy najszybciej jak to możliwe 

ALLEGRO 20 lipca 2025 16:12

Kupujący  poinformował w dyskusji, że zakupione ETUI SKÓRZANE SHEEP MAGNETYCZNE SKIN DO MOTOROLA EDGE 40 NEO uległo uszkodzeniu. Nałożyłam na konto sprzedającego DBESTSHOP, które nie zostaną zdjęte bez wyjaśnienia przez niego zaistniałej sytuacji. Proszę sprzedającego o wydanie konkretnej decyzji reklamacyjnej dla kupującego odpowiednio ją argumentując do 27 lipca. Po tym czasie reklamacje uznaje się za rozpatrzoną pozytywnie. Jeśli będzie potrzeba odesłania reklamowanego towaru, to proszę sprzedawcę o informacje w jaki sposób zostanie on odebrany od kupującego.
oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

Nie wypowiedziałeś się rzeczowo w reklamacji... Według Allegro coś co wygląda na autoresponder nie jest merytoryczne. Masz powód.

oznacz moderatorów