blokada sprzedaży / cenzura konta

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam bardzo serdecznie,
Czy allegro może ocenzurowało moje konto? Mam drastyczne spadki sprzedaży w ostatnich tygodniach. Porównywałem sobie rok do roku dany okres i nigdy nie było czegoś takiego. Czytałem, że allegro losowo cenzuruje konta. Mógłby ktoś mi to wyjaśnić lub pracownik allegro ściągnąć blokadę? Może nie zarabiam kokosów ale zawsze z mojej prowizji idzie na pensję conajmniej jednego pracownika.
Dziękuję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
A ja już ze 3 razy w różnych miejscach w internecie czytałem, że komuś kurier powiedział, że wozi same paczki z t..u
Ciekawe ile płacą za takie komentarze 🙂

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
System komentarzy też robi swoje. Sprzedawałam takie sprytne pojemniczki jednej z firm która robiła je w kilku rozmiarach. Szału nie bylo ale zawsze kilka złotych wpadało. i Nagle stop. Od miesiaca ani sztuki. Zaczynam szukać. niby nic nie widać wszystko w porządku aż zaczęłam czytać komentarze przy tej aukcji i co widzę? Ostatni z komentarzy. "Wszystko w porządku ale wymiary się nie zgadzają." I maleńką czcionką Zakup w sklepie XXXXX. No i już wiem czemu sprzedaż mi " siadła ". I to są efekty produktyzacji i skopanego systemu komentarzy który połączył te oferty po nazwie producenta. No bo przecież nie może tak być że ktoś może produkować pojemniczki tak nie wiele się różniące. Chodzi o kilka mm. Zastanawiam się czy coś z tym nie zrobić.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ mógłbym prosić o pomoc? Dziękuję miłe Panie 🙂

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
oni wszystko mogą polskie prawo dl nich nie jstnieje zobaczymy co będzie dalej ja też czekam kupiłam i nie mogę nic opłacić zrobily demolki z naszych kont
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Ja też mam spadek sprzedaży do grudnia było ok dziennie to było minimum 10 zamówień, a teraz max 3 to sukces i to najlepszy dzień tygodnia. Nawet jak przeglądam swój dział z konkretnym przedmiotem to moje wszystkie oferty są na samym końcu list np. ramki Opel na 1371 ofert allegro wg trafności ustawia moją ofertę na ostatniej 23 stronie na pozycji 1328. I tak jest ze wszystkimi ofertami wszystkie są na samym końcu list. Konkurencja ma przynajmniej jedną ofertę na pierwszej stronie kategorii. Widać ktoś w allegro mnie nie lubi i banuje moją sprzedaż. Tragedia nawet adsy nie pomagają i wszystkie wyłączyłem bo to tylko strata kasy. Mam tylko 116 puntów sprzedaży. Przed zmianą poziomu sprzedaży miałem super sprzedawcę, a teraz waham się między progiem neutralnym, a dobrym. Konkurencja musi dawać lepsze łapówki skoro tak dobrze im się sprzedaje i mają oferty na pierwszych stronach. Ja jestem zepchnięty na sam margines allegro gdzie nikt tu nie zagląda.... Tragedia tragedii to jest koniec sprzedaży nie dajesz łapówek nie istniejesz na allegro.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
niech ocezurują chiskie buble konta 60% i dalej sprzedają taka jest polityka allegro
- « POPRZEDNIA
-
- 1
- 2
- NASTĘPNA »