Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry,
oczywiście skontaktowałem się już w każdym miejscu, ale rozpatrywanie idzie wyjątkowo wolno, a nie ukrywajmy - mamy najlepszy okres w roku, więc poruszymy niebo i ziemię.
Zablokowano nam konto do kontroli, właściwie nie wiem czemu i jaki jest powód. Po prostu to zrobiono. Podesłaliśmy zdjęcia dowodu osobistego, towaru, magazynu i faktur ale póki co cisza.
Ja rozumiem względy bezpieczeństwa, ale wystarczyłoby zablokować wypłatę środków i potencjalny scam po prostu obędzie się bez większych konsekwencji, natomiast blokowanie całego konta w takim okresie uważam za absurdalny.
Proszę o pomoc.
@DynaLink Na Gadane nie pomożemy w tej sprawie. Musisz czekać na odpowiedź mejlową.
Zgadzam się w 100% mam ten sam problem wysyłka w terminie wszystko na czas i blokada bez powodu absurdalna sytuacja. Okres świąteczny ludzie najwięcej kupują i blokada gdzie nie ma żadnych powodów.
Takie nielegalne praktyki tylko na allegro. Chyba jesteście konkurencją i tyle w temacie.
Wysłałem zdjęcia magazynowe faktury zakupowe na towar , wszystkie paczki wyszły w terminie a piszecie mi że mam mniej towaru na zdjęciach niż sprzedaje, gdzie nie mam opóźnień dostawy paczki są wysłane na czas a asortyment jest przynajmniej na tydzień do przodu potwierdzony zdjęciami i fakturami wydaje mi się że chyba zbiorowy pozew by tu pomógł za przywłaszczenie środków i utrudnienie prowadzenia działalności ponieważ żaden punkt regulaminu nie był złamany, a dokumenty wysłane potwierdzają to . Odpowiedź raz na dzień typu weryfikujemy to ewidentnie narusza prawa.