anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

brak możliwości wypłąty środków

planeta_kabli
#11 Animator

Od 2 dni allegro wprowadziło chyab jakiego swojego opoeratora płatności "allegro finance"

Wpłaty do tej pory realizoawne codziennie nie wyszy dziś w całości,
zrelaizoawało się 
PayU − "Allegro Finance" oraz "Przelewy24 − Allegro Finance" a "Allegro Finance" nie 

system wskazał że musze zmeinić ustawienia wypłat, po czym przekierował do jakiegoś procesu zmieny, gdzie miałem wykonać przellew 1 zł 

Teraz zostaje na 5 dni bez płynności finansowej. 

czy ktoś jest w stanei powiedziec jaki jest realizny czas na to że to zostanei zweryfikowane, oraz czy muszę dokonać odrebnej weryfikacji dla "Allegro Finance" i "Przelewy24 − Allegro Finance" a odrębenej "Allegro Finance" 
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@planeta_kabli sprawdzimy status weryfikacji Twojego konta i wrócę do Ciebie z informacjami. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Health___Beauty
#16 Inspirator

@_HolaOla_  to nie jest problem @planeta_kabli  Nie otrzymujemy pieniędzy od Allegro Finance. Wypłaty PayU i przelewy24 są realizowane na bieżąco a pieniądze którymi zarządza Allegro Finance są gdzieś przetrzymywane - ja pierwszą wypłatę robiłam w poniedziałek o 18 i do dziś tych ani kolejnych środków nie mam na koncie. 

oznacz moderatorów