Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Brak możliwości wysyłki dpd smart. Pojawia się informacja:
Błąd przetwarzania
Problem z nadaniem przesyłki. Skontaktuj się z nami. Pomożemy jak najszybciej.
Czy ktoś w dniu dzisiejszym też ma taki komunikat?
dokładnie to samo, brak możliwości wygenerowania etykiety, muli bez końca. A klienci proszą o szybkie wysyłki i co mam powiedzieć, że allegro padło ?
U mnie też w końcu przeszło ale z 5 minut się dodaje jedna paczka...
Na trzech przeglądarkach nie można nadać przesyłki DPD. Kółeczko się kręci i nie ma końca. Internet mam ok.
Podpinam się do pytania - jakaś awaria czy co - kupujący zaraz będą się denerwować, że może być
opóźnienie w przesyłce!
jest problem z nadawaniem
ta sama sytuacja kółeczko kręci się i nie ma końca... to ich wina nie internetu.
Ta sama sytuacja u mnie. Nie można nadać żadnej paczki.
ten sam problem i u mnie niestety
zima znów zaskoczyła Allegro 🙂
U nas to samo 😞 a potem statystyki spadają 😞 Allegro działamy!!!
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam,
od rana nie mogę nadać paczek w Allegro Smart z poziomu Allegro w InPost. Wpisuje wszystkie dane przesyłki, dochodzę do zakładki "Zamawianie przesyłki", pod "Zgody i regulaminy" klikam, że zamawiam i przycisk zamienia się z pomarańczowego na szary i pojawia się pomarańczowy kręciołek. Nic nie da się nadać. Proszę o pomoc, czy ktoś też tak ma?
Po kilku minutach pojawia się napis na górze "An error has occurred"
Cześć,
Też mam ten sam problem. Wygląda to jak na usterkę globalną na allegro, ja mam to dla zamówień z UPS.
Witam, problem z wygenerowaniem paczki do allegro punkty, poczta, żabka ?
Wysyłam z Allegro nie działa - nie można nadać praktycznie żadnej paczki.
Znowu nie działa Allegro One Box. Jak mam wyslac przesylki jak tylko do 12 mam mozliwosc ich nadania.
07760db0-79a7-11ed-ba97-2fc76397e843 - nie moge dla tego zamówienia wygenerowac etykietki
Nie możemy zanać paczek: poczta, one box, dpd. Czy to znowu jakiś problem sysyemowy?
u mnie to samo - błąd - Allegro co z tym znów ?