Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@msniezek w związku z tym, że @gdvorek i @matt_rose są z nami już prawie rok, myślę, że najwyższa pora dodać ich do wywoływanych moderatorów, to są tylko dwie linijki kodu, wystarczy wyedytować plik
spolecznosc.allegro.pl/plugins/custom/allegro/allegro/custom.mention.moderator
i dodać
<a class="lia-mention-container-editor-user" href="#" data-lia-user-login="matt_rose" data-lia-user-uid="303943" data-lia-user-macro="true" data-mce-href="#">@matt_rose</a>
<a class="lia-mention-container-editor-user" href="#" data-lia-user-login="gdvorek" data-lia-user-uid="309165" data-lia-user-macro="true" data-mce-href="#">@gdvorek</a>
Dałam plusa, ale napiszę też literkami.
@msniezek czas chłopaków dodać do grupy!
bo to pachnie dyskryminacją płci 😛
Gdybym dostawał złotówkę za każde "to tylko dwie linijki kodu", byłbym bogaty 🙂 A serio: społeczność to gotowe rozwiązanie kupione od firmy Khoros (załącznik 5 do Regulaminu Allegro, część VII) - w związku z tym każdą tego rodzaju zmianę musimy przepuścić przez nich.
A jeżeli kogoś ciekawi skąd to się wzięło: nie chodzi o staż 🙂 Oznaczenie moderatorów wywołuje wszystkich, którzy mają konkretną rolę: "moderator", tymczasem chłopaki mają rolę "moderator-m". Dlaczego są dwie role? Ponieważ każda ma inny podpis przy awatarze/loginie: Moderatorka Allegro Gadane lub Moderator Allegro Gadane. Główna rola z wiadomych przyczyn jest żeńska, rola męska pojawiła się dopiero w styczniu tego roku.
A dodatkowo - oznaczanie się nie sprawdziło, służy bardziej jako uspokajacz dla niecierpliwych, ponieważ ekipa i tak zagląda do każdego posta - więc nie mieliśmy motywacji, aby to naprawiać. Ale teraz zapewne się nad tym pochylimy. Fajnie, że zauważacie takie niuanse.
@msniezek oki rozumiem, że te grupowe przywoływanie jest tylko dla nowicjuszy😉, a czy oznaczenie konkretnego moderatora w poście ma jakieś znaczenie🤔, czy Oni nie dostają powiadomienia, że zostali oznaczeni?
@KOGIEL_T każde przywołanie generuje powiadomienie, co oznacza, że standardowo mają ich po kilkadziesiąt dziennie 🙂
@KOGIEL_T Pochylą się, albo nie pochylą, a Ty czekaj tatka latka😉.
A gdyby tak spróbować metody chałupniczej (podobnie jak w przypadku "niemania"😉 dostępu do "Ja w społeczności"), czyli zszyć "na okrętkę"?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @gdvorek @matt_rose
Moderatorów przepraszam za nieuzasadnione przywołanie, to tylko taki "przedskoczek", wersja demo (w ramach protestu przeciwko dyskryminacji płci) 😊
@szymela54 tak też robiłem, ale skoro Maciek napisał, że "...oznaczanie się nie sprawdziło, służy bardziej jako uspokajacz dla niecierpliwych, ponieważ ekipa i tak zagląda do każdego posta..." , to myślę, że nie ma sensu oznaczać 😉