anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@msniezek  w związku z tym, że  @gdvorek  i @matt_rose  są z nami już prawie rok, myślę, że najwyższa pora dodać ich do wywoływanych moderatorów, to są tylko dwie linijki kodu, wystarczy wyedytować plik 

spolecznosc.allegro.pl/plugins/custom/allegro/allegro/custom.mention.moderator

i dodać

<a class="lia-mention-container-editor-user" href="#" data-lia-user-login="matt_rose" data-lia-user-uid="303943" data-lia-user-macro="true" data-mce-href="#">@matt_rose</a>

<a class="lia-mention-container-editor-user" href="#" data-lia-user-login="gdvorek" data-lia-user-uid="309165" data-lia-user-macro="true" data-mce-href="#">@gdvorek</a>

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Client:35386082
#16 Inspirator

Dałam plusa, ale napiszę też literkami. 
@msniezek czas chłopaków dodać do grupy!

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

bo to pachnie dyskryminacją płci 😛

oznacz moderatorów

msniezek
Administrator
Administrator
Ekipa Gadane

Gdybym dostawał złotówkę za każde "to tylko dwie linijki kodu", byłbym bogaty 🙂 A serio: społeczność to gotowe rozwiązanie kupione od firmy Khoros (załącznik 5 do Regulaminu Allegro, część VII) - w związku z tym każdą tego rodzaju zmianę musimy przepuścić przez nich.

A jeżeli kogoś ciekawi skąd to się wzięło: nie chodzi o staż 🙂 Oznaczenie moderatorów wywołuje wszystkich, którzy mają konkretną rolę: "moderator", tymczasem chłopaki mają rolę "moderator-m". Dlaczego są dwie role? Ponieważ każda ma inny podpis przy awatarze/loginie: Moderatorka Allegro Gadane lub Moderator Allegro Gadane. Główna rola z wiadomych przyczyn jest żeńska, rola męska pojawiła się dopiero w styczniu tego roku.

A dodatkowo - oznaczanie się nie sprawdziło, służy bardziej jako uspokajacz dla niecierpliwych, ponieważ ekipa i tak zagląda do każdego posta - więc nie mieliśmy motywacji, aby to naprawiać. Ale teraz zapewne się nad tym pochylimy. Fajnie, że zauważacie takie niuanse.

Maciej Śnieżek
   Menedżer Społeczności
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@msniezek  oki rozumiem, że te grupowe przywoływanie jest tylko dla nowicjuszy😉, a czy oznaczenie konkretnego moderatora w poście ma jakieś znaczenie🤔, czy Oni nie dostają powiadomienia, że zostali oznaczeni?

oznacz moderatorów

msniezek
Administrator
Administrator
Ekipa Gadane

@KOGIEL_T każde przywołanie generuje powiadomienie, co oznacza, że standardowo mają ich po kilkadziesiąt dziennie 🙂

Maciej Śnieżek
   Menedżer Społeczności
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@msniezek 

KOGIEL_T_0-1761693130479.png

to prawie tak jak ja😉, a tak btw , to mam nadzieję, że wkrótce dołączycie tam chłopaków pomimo problemów technicznych, bo tak jak napisał @az1rael  "to pachnie dyskryminacją płci😋

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@KOGIEL_T Pochylą się, albo nie pochylą, a Ty czekaj tatka latka😉.

A gdyby tak spróbować metody chałupniczej (podobnie jak w przypadku "niemania"😉 dostępu do "Ja w społeczności"), czyli zszyć "na okrętkę"? 

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @gdvorek @matt_rose  

Moderatorów przepraszam za nieuzasadnione przywołanie, to tylko taki "przedskoczek", wersja demo (w ramach protestu przeciwko dyskryminacji płci) 😊

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@szymela54  tak też robiłem, ale skoro Maciek napisał, że "...oznaczanie się nie sprawdziło, służy bardziej jako uspokajacz dla niecierpliwych, ponieważ ekipa i tak zagląda do każdego posta..." , to myślę, że nie ma sensu oznaczać 😉

oznacz moderatorów