Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
pojawił mi się właśnie problem z nadaniem paczek orlen. Przy zamówieniach z dostawą Orlen nie ma opcji nadaj przesyłkę, jest tylko szczegóły i akcje. help
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@SHARK-NARZEDZIA w jaki sposób próbujesz nadać paczki? Pamiętaj, że przesyłki ORLEN paczka możesz nadać wyłącznie przez nasze bezpłatne narzędzie Wysyłam z Allegro lub poprzez integrację zewnętrznych narzędzi z API Wysyłam z Allegro.
Witam, no właśnie przez wysyłam z Allegro , zawsze przy zamówieniu była opcja nadaj paczkę , wczoraj rano jeszcze też tak robiłam, a po południu zniknęła opcja do kliknięcia nadaj przesyłkę. Dziś dalej problem występuje
Witam, no właśnie przez wysyłam z Allegro , zawsze przy zamówieniu była opcja nadaj paczkę , wczoraj rano jeszcze też tak robiłam, a po południu zniknęła opcja do kliknięcia nadaj przesyłkę. Dziś dalej problem występuje @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
tak to wygląda to pierwsze zamówienie nie ma opcji po prawej nadaj , a to poniżej już inna metoda dostawy niż Orlen paczka .
Cześć, @SHARK-FHU. Proszę, sprawdź czy ten sam problem pojawi się po zalogowaniu do Allegro w trybie incognito i wyczyszczeniu plików cookie.
tak, wyczyściłam ciasteczka, otworzyłam na nowo stronę , incognito i nadal przy orlenie nie ma opcji nadaj, dpd i inne ok a orlen nie. Na wszystkich komputerach mam to samo.
@SHARK-NARZEDZIA, dzięki za sprawdzenie. Daj mi chwilę, skonsultuję to i niedługo wrócę z odpowiedzią.
Napisałam do Allegro też w między czasie i uzyskałam odpowiedź:
Widzę, że klient wybrał sposób dostawy bez przedrostka Allegro, więc nie będą mogli Państwo wygenerować etykiety poprzez naszą umowę. W tym przypadku proszę usunąć ten sposób dostawy z cenników i wysłać zamówienie poprzez Orlen.
Nie bardzo wiem, który Orlen z cenników usunąć i jak wysłać przez Orlen.
@SHARK-NARZEDZIA, zgadza się - wybrana metoda dostawy nie należy już do metod realizowanych przez Allegro, dlatego etykietę musisz wygenerować we własnym zakresie.
Tutaj podsyłam link do newsa, w którym informowaliśmy o zmianie.
Nazwa tej metody dostawy to ''ORLEN Paczka'' oraz ''ORLEN Paczka pobranie''.
dziękuje