Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Posiadam pocztę na Onecie, dzisiaj od godziny 1.30 nie otrzymuje maili od allegro z zamówieniami. Dotarły 4 maile, a powinno ok 400, czy również ma ktoś taki problem?
Nie wiem czy problem jest ze strony allegro, czy też samej poczty.
Loguje się normalnie przez stronę na poczcie.
U mnie to samo, brak powiadomień.
Dzięki. Maile wysłane z innego adresu dochodzą bez problemu, nawet powiadomienie z allegro gadane również dotarło, więc raczej problem jest z bramkami allegro. Czy może wypowiedzieć się moderator? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
U nas taki sam problem. Brak powiadomień od Allegro. Czy ktoś a Allegro się tym zainteresował?
Mam to samo, sprawdzam poczte najpierw za nim usiade do allegro. Dopiero po wejsciu na allegro zorientowalem sie ze mam zamowienia :D, prosze naprawcie to.
U mnie to samo. brak maili, różne przegladarki i problem ten sam. Inne maile dochodzą bez problemu
@Bobo-San @boutique_nemo @Hoth24BrickStore @dorjabbis @bestcoinshop Dzięki za zgłoszenia. Już konsultuję to z naszym Działem Technicznym.
To samo brak powiadomień z allegro od północy. Inne wiadomości dochodzą.
u mnie też od północy brak powiadomień o sprzedaży,
nie przychodzi też zestawienie sprzedaży
I co na to allegro? cisza
Jak długo będziemy czekać na jakieś konkrety?
Od 20 godzin nie ma powiadomień mailowych i nadal nic nie wiemy. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Czy coś już wiadomo? Kiedy problem zostanie rozwiązany? Czy zaległe maile zostaną wysłane?
Szanowni Państwo moderatorzy......
Udało się skonsultować z działem technicznym? Informacji od Was nie ma żadnej a powiadomienia nadal nie przychodzą. Jak długo jeszcze to będzie trwało?
@dorjabbis Udało nam się ustalić, że problem występuje wyłącznie w przypadku poczty ONET. Jesteśmy w kontakcie z administratorem poczty i pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
U mnie to samo...
u mnie to samo, od północy brak wiadomości z allegro (poczta onet)
u mnie to samo zgłosiłem dzisiaj do allegro napisali też że przekazują do działu technicznego a ja z poczty paczki przygotowuje
Witam.
Od wczorajszej nocy nie dostaje powiadomień z allegro o sprzedaży przedmiotów i nie tylko, inne wiadomości od innych adresatów wchodzą normalnie na poczte onet.pl , a od allegro nie. Czy ktoś może podpowiedzieć co może być przyczyną.
już to podobno sprawdzają... ale jak na razie odpowiedzi brak
W dniu dzisiejszym nie otrzymuje żadnych powiadomień na pocztę onet. Inne maile docierają bez problemu.
Czy Ktoś ma podbnie?