Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Dlaczego nie mam aktualizacji statusu przesyłki Orlen. Moja sprzedaż oparta jest na dropshippingu, z hurtowni mam informację że przesyłki zostały nadane. Niestety na Allegro status przesyłki jest niezmienny, a jakość sprzedaży została obniżona za nieterminową wysyłkę. Co jest powodem? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.
@ComfyPets Proszę, wskaż numer zamówienia, o które chodzi.
Numer zamówienia f5996eb0-d337-11ef-bb97-0324371fb8c5
Dziękuję. Sprawa wyjaśniona.
odgrzeje kotleta - mam ten sam problem - 08.04 paczka na 2000% włożona do paczkomatu a status nie zmienił od 07.04 od momentu jej przygotowania i co dziwne jak w przypadku ComfyPets w śledzeniu przesyłki przygotowanie przesyłki jest tak jak by skopiowane- klient się już dopytuje gdzie jest paczka
nr zamówienia: d0d3b880-1390-11f0-a39f-af2d42b474a4
@megii_ss Poprosiłam o sprawdzenie czy możemy ustalić co dzieje się z przesyłką. Gdy będę wiedzieć więcej, odezwę się ponownie.
@megii_ss Niestety na tym etapie nie jesteśmy w stanie pomóc. Proszę Cię o kontakt przez ten formularz. W zgłoszeniu podaj w którym automacie nadałaś paczkę, datę oraz godzinę nadania; opisz też jak paczka wyglądała. Po zgłoszeniu będziemy mogli prosić przewoźnika o weryfikację zapisu z kamer i wyjaśniać sprawę dalej.
@ComfyPets "Nadane" dla Allegro oznacza co innego niż dla przeciętnych ludzi. U nich jako nadane liczą się dopiero odebrane przez kuriera.