Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam ,dostałem przed chwila na pocztę informacje o zamówieniu. Nie widać go w zakładce zamówienia .Czekać co robić w takiej sytuacji ?>
Pozdrawiam
u mnie to samo kilka zamowien
InPost też nie "widzi" tych zamówień.
67c53890-46c6-11ec-88e8-db755419f7ab
27acaea1-46c6-11ec-ac43-95814618ea62
aa1383b0-46c5-11ec-b947-eb8b73b15182
9d14a406-46c5-11ec-ae71-ad118b478cbf
Już działa, dzięki za pomoc.
Już je widzę.
U mnie również brak zamówień w zakładce sprzedane. Są wiadomości na maila. Co ciekawe jest obciążenie za sprzedaż na rachunku konta hehe
jest :))) sprawdziłem ...kasa poszła :))
prezento-grzes tak ,środki wpłynęly , a etykiety nie wygenerujesz . Nie ma ptwierdzenia zapłaty na maila @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
I znów sprzedawcy dostaną po statystykach ,bo jak zawsze odpowiadają za wszystko także za błędy systemowe allegro .Godziny graniczne u dostawców się kończą a wysyłać nie ma jak.
cos zaczęło wpadać
Bardzo dziękuję za wszystkie przykłady, które tutaj wskazaliście. Rzeczywiście mogły występować nieznaczne opóźnienia w przetwarzaniu nowych zamówień, ale sytuacja jest już opanowana i powinny pojawiać się na bieżąco.
Witam. Proszę o pomoc w sprawie zamówienia
a2dbe521-1e02-11eb-aa07-7fa1b107167d
Nie widzę go w zamówieniach a na email jest
@SklepUAgatki Z jakiego adresu przyszło powiadomienie o tym zamówieniu? Możesz tu wkleić zrzut ekranu z jego treścią?
Allegro powiadomienia@allegro.pl
Otrzymałeś wpłatę od [edycja] |
@SklepUAgatki Nie widzę na Twoim koncie zamówienia od tego kupującego w ostatnim czasie. Mieliście wspólną transakcję w listopadzie 2020 r. Jesteś pewnien, że mail, na który przyszło to powiadomienie jest przypisany do konta, z którego tutaj piszesz?
Tak. Mail z 3 listopada potwierdzający wpłatę a w zamówieniach i menager inpost brak .