Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
tak jak w temacie, wcześniej zaraz po zwrocie pieniędzy otrzymywaliśmy zwrotu kosztów za przesyłki smart, od wczoraj żadnego zwrotu nie otrzymaliśmy. Czy ktoś miał taką sytuacje ?
No i mija kolejny tydzień i dalej cisza.. Czy zwrócicie mi kwoty za SMART, zamówień które zostały zwrócone??
@bydmat Nie otrzymaliśmy jeszcze odpowiedzi w tej sprawie. Kiedy tylko będziemy coś wiedzieć, odezwiemy się tutaj.
@bydmat Dziękuję Ci za cierpliwość.
Dostałam potwierdzenie, że zwróciliśmy Ci koszty.
Mam pytanie - wasz system do zwrotów za Smart jest wadliwy i nie oddaje wszystkich należnych kosztów, czy raczej czasem "całkowicie omyłkowo niedopatrza", a poszkodowany sprzedawca musi w tej sprawie pisać do Was? Co z ludźmi, którym nie oddano pieniędzy, a się nie zgłosili? Pytam czysto informacyjnie, ponieważ nie wiem czy mam siedzieć i weryfikować zamówienia, czy mogę Wam ufać, że jesteście w stanie dopilnować, aby wszystkie zwroty kosztów trafiły do sprzedawców.
Nie pytam złośliwie, po prostu weryfikacja tego wszystkiego zajmuje dużo czasu, o czym pewnie wiecie, a pewnie nie liczycie na to, że każdy będzie co chwilę sprawdzał X zwrotów, czy oddano mu pieniądze. No i pieniądze zrządzeniem losu zostają u Was... @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_