anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Cena sprzedaży widoczna dla kupujących niższa od podanej w ofercie przez sprzedającego.

MAMY ROZWIĄZANIE!
LURGUS-PL
#7 Wielbiciel#

W kilku naszych ofertach cena sprzedaży produktu widoczna dla kupujących jest niższa od tej która została wpisana w edycji produktu. Wszystkie te produkty posiadają oznaczenie SUPERCENA. Nie stosujemy reguł automatycznych cen, nie widzimy żadnych promocji przy produkcie. Korzystamy z Ads Express. Co powoduje, że cena jest obniżana? Jak ewentualnie możemy wyłączyć wyżej opisaną sytuację?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
KOGIEL_T
#18 Luminarz#
oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@LURGUS-PL Twoje oferty biorą udział w programie Allegro Ceny, który polega na tym, że obniżamy cenę w Twoich ofertach i sami pokrywamy tę różnicę (tutaj więcej na ten temat). 
Informacja o udziale w programie jest też widoczna w zakładce Mój Asortyment.
Nie podałeś jednak żadnej przykładowej oferty, więc abym mogła sprawdzić, czy na pewno różnica wynika z udziału ofert w Allegro Ceny, potrzebuję numer oferty, w której widzisz tę różnicę. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
LURGUS-PL
#7 Wielbiciel#

W filtrze ALLEGRO CENY rzeczywiście znalazłem swoje oferty z obniżonymi cenami. Informacje jak ewentualnie wyłączyć oferty z uczestnictwa w programie, również we wskazanym przez Ciebie temacie znalazłem. Dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam, 

Janusz

oznacz moderatorów