anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Coś allegro się wykrzaczyło :)

MAMY ROZWIĄZANIE!
kostas11
#21 Demiurg#

Po zalogowaniu biała strona i tekst 🙂 @_HolaOla_  @cloudcloud @nat_not @msniezek 

{"errors":[{"code":"ERROR","message":"An error has occurred","details":null,"path":"/auth/oauth/authorize","userMessage":null}]}

________
Κώστας
oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
AR_Auto_Czesci
#13 Ambasador#

Od wczoraj kuleje 

oznacz moderatorów
DarkStoorM
#17 Koryfeusz#

No coś się chyba dzieje, bo po zmianie konta na liście ofert nie ładują się oferty, trzeba kilka razy odświeżyć 😄

Czasem lista ofert ładuje oferty z innych kont. Dziwne rzeczy się teraz dzieją na Allegro 😕

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

Tak, aktualnie mamy problemy techniczne, ale już pracujemy nad ich rozwiązaniem. Przepraszamy za wszelkie niedogodności. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ Tak, tak kuleje i nawet zakładkę "kupione" trzeba odświeżać.

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@DarkStoorM Jak tak przeczytałem Twojego posta, to od razu przypomniały mi się te tematy:

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupujących/zakup-z-mojego-konta-przez-jakąś-osobe/td-p/81...
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/kupujący-o-allegro-lokalnie/ktoś-kupuje-przedmioty-na-moje-konto-c...

I tak zaczęło mnie zastanawiać, czy problemy w nich opisane nie wynikają z nowej funkcji łączenia kont (a dokładniej z tego, że ktoś coś spieprzył pisząc kod tegoż)🤔

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów
DarkStoorM
#17 Koryfeusz#

@Knowhere Hm, do powiązania kont trzeba mieć wykupiony abonament i na te konta trzeba się logować, to raczej nie to. Chyba, że coś im te połączenia nawalają 😄 albo jest coś o czym nie wiem

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@DarkStoorM Ja nie mówię o abonamentach, tylko o tym, że ktoś mógł coś skopać i niektóre skrypty zaczęły żyć własnym życiem.

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów
DarkStoorM
#17 Koryfeusz#

@Knowhere A, teraz przyuważyłem link w tych tematach. Jeżeli w tej chwili znów są problemy z logowaniem to zakładam, że zaraz znów pojawią się zakupy z czyjegoś konta.

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@kostas11 Krzaki to dobry schowek.sealedsealedsealed

oznacz moderatorów