Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przesyłka 632031576372405128579000 jest w doreczeniu od 22.11.23, co się dzieje z przesyłką.
@FH2020 nie wiesz co się robi w takim przypadku ? nie jesteś świeżakiem 🤔
Nie mam tego typu problemów z Inpostem, więc oświeć mnie, co sie robi...
@FH2020 no nie ma , ale czasem się przytrafi , zapytaj najpierw na chacie https://inpost.pl/kontakt
@FH2020 coś się tam po drodze przytrafiło , ale widzę ,że działają
22 Lis 2023, 13:57 - doręczona 😉
Jesteś nadawcą czy odbiorcą? Moim zdaniem to albo wydali nie to co trzeba albo zgubili i trwa wielka akcja poszukiwawcza.
Albo może doręczyli i ktoś przesyłkę z tą samą etykietą nadał i jest procesowana 2 raz na tym samym numerze - tak w InPost to przejdzie xD Trzeba tylko wiedzieć jak nadać.
Nadawcą, przesyłka została zagubiona, ale obecnie cały czas info, że w doręczeniu. Klientka ma już dość, a ja założoną dyskusję. Dlatego proszę o informację Inpost.
@FH2020 napisz na chacie , najszybciej otrzymasz odpowiedź ,lub poszukaj nr. tel. do oddziału doręczajacego, nie paniku j to dopiero 2 dzień opóźnienia . Przez prawie 12 lat i dziesiątki tysięcy nadanych zginęły mi w Inpost tylko 2
Dzięki wszystkim, już to zrobiłem. Pozdrawiam:)
Dzień dobry @FH2020 ,
w razie pytań dotyczących przesyłek prosimy o bezpośredni kontakt z InPost na chacie lub przez formularz kontaktowy InPost. W wiadomości prywatnej prosimy o opis sytuacji i 24-cyfrowy numer paczki.
W imieniu firmy InPost przepraszamy za utrudnienia.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Czy może ktoś sprawdzić co dzieje się z przesyłką Allegro Automat Orlen Paczka AD000LGEQ1 ?
W śledzeniu niestety mam taki podgląd:
Wczoraj została odebrana.
@keichi Tak, system się naprawił i zdążyłem już to zobaczyć.Za to "plus" dla moderatorów za brak jakiejkolwiek reakcji i odpowiedzi przez 13h w sprawie formy dostawy, którą Allegro narzuciło.
@ART_FOTO paczki Allegro sprawdzaj najlepiej tutaj:
https://furgonetka.pl/zlokalizuj
Szybsza aktualizacja statusów i pokazywane są wszystkie statusy paczki, nie tylko te wyselekcjonowane przez Allegro do ich kulawego narzędzia.