Od jakiegoś czasu bardzo ciężko jest zamówić rozmowy telefoniczne poprzez "skontaktuj się z nami", po kliknięciu "zamów rozmowę, gotowe" często nie przychodzi potwierdzenie SMS o zamówionej rozmowie, czasami konsultanci dzwonią po kilku godzinach (mimo zamówionej rozmowy np. za 15 min). Ostatnio dzwonili do mnie 4 razy pod rząd w tej samej sprawie, jeden po drugim (mimo iż raz zamówiłem rozmowę). Dodatkowo na infoilini jest 1-2 sekundowe opóźnienie i bardzo ciężko rozmawia się z konsultantami (wchodzimy sobie w słowo).
Mimo kilkukrotnego zgłaszania problemów, owe nie ustępują. Co ciekawe zawsze powtarza się cały "koktajl" problemów, a nie pojawiają się pojedynczo.
Pojawiły się te cyrki około 2-3 tygodnie temu. Sprawdziłem na 2 oddzielnych telefonach (w różnych sieciach) i 2 oddzielnych kontach allegro.
@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @mdfimage. Najmocniej przepraszam za wszelkie utrudnienia w kontakcie z naszymi doradcami. Postaramy się ustalić źródło problemu, tylko proszę, podaj przykładową datę i orientacyjną godzinę, kiedy doradcy zadzwonili do Ciebie 4 razy w tej samej sprawie.
Czy 1-2 sekundowe opóźnienie występuje w przypadku każdej rozmowy?
Tak, opóźnienie jest za każdym razem jeśli rozmowy są w ciągu dnia. W godzinach późno wieczornych (po 20:00) rozmowy sa płynne. Ewidentnie siec nie wytrzymuje u was w centrum BOK i sa bardzo wysokie pingi. Kiedyś tego problemu nie było. Co do konkretnych dat to niestety ciężko mi sie określić. W ostatnich 2 tygodniach zdarzyło sie to kilka razy. Np dziś przy zamawianiu rozmowy, potwierdzenia sms wgl nie dostałem a konsultant i tak zadzwonił
@mdfimage już to weryfikuję. Wrócę do Ciebie z informacją.