Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
W dniu wczorajszym 29.07.2025 o godz. 12:31 kurier podjął z paczkomatu przesyłkę numer Allegro A002GVLBV3 i ślad po przesyłce zaginął . Proszę o ustalenie co dzieje się z przesyłką i kiedy dotrze do klienta.
@kakabe_2007 zweryfikuję to i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@gdvorek 👍
@gdvorek Podejrzewam że kurier wozi ją w dalszym ciągu w samochodzie bo nie ma informacji o przekazaniu przesyłki do sortowni.
@kakabe_2007 sprawdziłem, że generalnie nie ma tutaj opóźnienia po stronie przewoźnika, ponieważ paczka była nadana 29. lipca.
@gdvorek Dziś mamy 30 lipca i paczka jeszcze nie dotarła do sortowni ........ a podobno maiła być dziś u klienta ????
@kakabe_2007 tak jak napisałem wyżej - paczka była nadana 29. lipca, więc nie ma opóźnienia po stronie przewoźnika.
Ponownie proszę o cierpliwość.
@gdvorek Ja jestem cierpliwy ale klient już nie bardzo ....... W takim razie pytanie - kiedy paczka dotrze do klienta ???
Tak jak podejrzewałem - kurierowi nie chciało się wczoraj jechać do sortownia .......
@kakabe_2007 jeśli status przesyłki nie zmieni się do jutra, proszę dać mi znać.
Podejmiemy interwencję.
@gdvorek O.K.
W usłudze Allegro Delivery gwarantowany termin doręczenia to trzy dni robocze.
Twoja przesyłka została nadana 29 lipca, czyli zgodnie z regulaminem, powinna dotrzeć do adresata lub punktu odbioru do 1 sierpnia.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Proszę o wykluczenie ze statystyk jakości sprzedaży przesyłki numer Allegro A002GVLBV3 .
Przesyłka ta realizowana była w ramach reklamacji klienta.
Pytanie - od kiedy ponowne przesyłki do klienta w ramach reklamacji lub ponownej wysyłki bo klient nie odebrał zamówienia liczone są do statystyk ?
Cześć, @kakabe_2007. Przy tym zamówieniu, mamy jedynie informację o przesyłce A002GVLBV3, która została odebrana przez kuriera 29 lipca, a deklarowny czas wysyłki był do 24 lipca (dlatego nie została ona zaliczona, do terminowej wysyłki). Czy był tutaj usuwany poprzedni numer przesyłki?
@Sa_nova Była to przesyłka w ramach dyskusji o numerze a6b6fe39-c181-44ec-bdf9-a0f505913f13
Tak był usunięty pierwotny numer przesyłki
@kakabe_2007 konsultuję Twój przypadek i wrócę z informacją.
@Sa_nova 😀
@kakabe_2007 już wyjaśniam. Przy statystykach bierzemy pod uwagę aktualnie dodany numer przesyłki - czyli przez to, że pierwotny numer został usunięty to bierzemy dane z aktualnie dodanego numeru przesyłki, który wskazuje na opóźnienie w nadaniu.
Podaj proszę link do śledzenia pierwszej nadanej paczki, jeśli jej statusy będą wskazywały na terminową wysyłkę to będziemy mogli wykluczyć zamówienie ze statystyk. 😊 Na przyszłość pamiętaj, żeby nie usuwać pierwotnego numeru przesyłki z zamówienia.
@Sa_nova Podaję numer przesyłki A002GAY4Y8
@kakabe_2007 zamówienie zostało wykluczone ze statystyk.
@RaBarbar_ka Bardzo dziękuję 🙂