Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry,
Chciałbym dowiedzieć się ( a nie mam pomysłu by skontaktować się inaczej ) dlaczego w moich ofertach widnie różny czas dostawy tzn. w niektórych jest to sobota a w innych poniedziałek ?
Pierwszy raz to zauważyłem i jestem zdezorientowany jak to działa i co jest przyczyną ?
Błąd ?
Dwie przykładowe oferty z różnym czasem dostawy :
15216113575 - tu jest sobota
15238393134 - tu poniedziałek
Proszę o odpowiedz,
Czy może ja robię coś nie tak ?
@UmkaPL Przewidywany czas dostawy jest obliczany per oferta (dla każdej oferty z osobna) na podstawie historycznych wysyłek oraz dostaw.
Dostawa w sobotę jest wyświetlana dla towarów z udostępnioną metodą wysyłki Allegro Paczkomaty InPost, oraz o wartości minimum 45 zł.
Dobre. Tylko jak to historyczne obliczanie dla każdej oferty z osobna jest obliczane gdy nie ma takiej historycznej wysyłki?
Tez widuję takie cuda. Szczególnie w czwartki. Po południu część pokazuje dostawy na piątek, część na sobotę. Pół godziny później pokazują na poniedziałek. A dochodzą w sobotę. I nie jest to historycznie obliczane, bo mam tylko pojedyńcze przedmioty...
Ta dostawa w sobotę też nie tak działa. Piątkowe paczki z rana uparcie wyświetlacie mi na poniedziałek, gdy dochodzą w sobotę. Te wysyłane w sobotę wyświetlacie na wtorek gdy dochodzą w poniedziałek. Więcej zamieszania z tym robicie i kłopotów klientom niż pożytku.
Ps chyba powinniście zacząć płacić za powtórne wysyłki tym klientom, którzy dostosowują zakupy według Waszych sugerowanych czasów do swoich możliwości odbioru, a potem muszą płacić za powtórną wysyłkę. To nie ich wina, że pokazujecie im dostawę paczki we we wtorek gdy z moich ustawień wynika, że jest to sobota... Ja za swoje pomyłki płacę bez kłótni z klientami, a Wy????