Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć 🙂 Przyszedł czas, aby się z Wami pożegnać. Przez trzy lata byłam częścią tej społeczności, a każda rozmowa, każda Wasza uwaga i pytanie były dla mnie ważnym doświadczeniem.
Bardzo się cieszę, że mogłam Was wspierać, pomagać rozwiązywać problemy i wspólnie budować Allegro Gadane — choć przyznaję, nie zawsze była to współpraca łatwa. 🙂
Chociaż opuszczam forum w roli moderatorki, nie żegnam się z Wami na zawsze. Zostaję w Allegro i będę nadal wspierać użytkowników, choć w nieco innej roli i miejscu. Mam nadzieję, że nasze ścieżki jeszcze się przetną, a Wasze pytania i pomysły dalej będą trafiać do mnie w nowej przestrzeni, w której będę miała okazję działać.
Dziękuję Wam za każdą rozmowę, każdy wspólny wątek i za zaufanie, którym mnie obdarzyliście. Mam nadzieję, że forum Allegro Gadane będzie dalej tętnić życiem, a Wy będziecie tworzyć tę wyjątkową społeczność, dzieląc się wiedzą i wsparciem.
Wiem też, że zostawiam Was w najlepszych rękach: @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ ❤️
Do zobaczenia w innych zakątkach Allegro!
Ola
Powodzenia! 🌻
Czy to będzie piętro wyżej, czy 5 biurek dalej, im bliżej prezesa - proszę jemu przekazać, że czas odkręcić niszczenie tej platformy !
Powodzenia na nowej drodze kariery. 💌
Po pierwszej części postu zacząłem Ci zazdrościć że zmieniłaś pracę. Ale druga część sprawiła że czar prysł.
Oooo, super. Może końcu obejmiesz kierownictwem ten mityczny dział do którego przekazujecie wszystkie sprawy które wam do szablonu nie pasowały na AG ? I były zbywane klasycznie "przekazaliśmy do odpowiedniego działu"
Uzbierało sie tam sporo. Roboty jeszcze dla wnuków zostanie .
No chyba że to dział bezpieki, tam można wyjść z roboty i w południe .
awans czy redukcja?