anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czat allegro z klientami nie działa

petinek_pl
#13 Ambasador#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Proszę o wyjaśnienie. Mam już po dziurki sytuacji: piszę do klienta przez kilka dni, kilka wiadomości odnośnie problemu z zamówieniem, bez odpowiedzi. Oczywiście wiedziałam że potem będzie miał pretensje choć informowaliśmy go wielokrotnie o problemie. Po wysyłce zamówienia i braku kontaktu klient OCZYWIŚCIE ŻE otwiera dyskusję bo zauważył problem. Czat allegro nie działa. Wysyłane są wiadomości do klientów a oni najwyraźniej nie otrzymuję powiadomień skoro niczego nie czytają. To sytuacja która notorycznie się powtarza już od lat. Wcyhodzę na złego sprzedawce podczas gdy na dużo wcześniej próbuję nawiązać kontakt z klientem i informuję o wszystkim ale co z tego jak on tego nie widzi i potem myśli że sprzedawca olał.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@petinek_pl Wskaż proszę konkretne wiadomości (odbiorcę, datę i godzinę wysłania), które Twoim zdaniem nie dotarły do klientów za pośrednictwem czatu. Sprawdzimy co się stało.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@nat_not potwierdzam, ale kupujący nie widzą wiadomości

w tym tygodniu otrzymaliśmy nawet za to komentarz negatywny - kupująca się na szczęście zreflektowała i zmieniła ocenę, dyskusji otwartych z tego powodu nie zliczę

jeżeli kupujący nie widzą wiadomości mailowych czy też ich czacie - to chyba coś jest nie tak z allegro

Z drugiej strony sam się złapałem, że często nie widzę odpowiedzi klientów szczególnie w dyskusjach - maile, że odpowiedzieli często nie dochodzą - na razie zobaczyłem prawidłowość, że jeżeli w przeglądarce jest otwarte okno z dyskusją to z dużym prawdopodobieństwem nie będzie maila

Tylko my mamy otwartych czasami ponad 100 zakładek w przeglądarce

Co ciekawe mailowe info o otwarciu dyskusji zawsze dociera prawidłowo

oznacz moderatorów

Client:118046128
#9 Pomysłodawca#

Potwierdzam, jak masz otwartą zakładkę z dyskusją to maile nie przychodzą. Sprawdzone od wielu miesięcy dlatego zawsze zamykamy zakładki z dyskusja zeby dostać maila. Możesz jeszcze sprawdzić czy mail przyjdzie jak masz otwartą zakładkę ale strona jest przewinięta tak, że nie widać Twojej ostatniej odpowiedzi. Wtedy chyba przychodzą maile, ale to trzeba jeszcze przetestować.

oznacz moderatorów