Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam, ta weryfikacja trwa nie 5 dni, a chyba już ponad 5 miesięcy, nie dużą kwotę mi zabłokowano, bo tylko 88zł, ale wkurza mnie to, że nikt mnie nie pytał czy ja chcę te przelewy 24, czy może mi samego PayU wystarczy, ogólnie sprawa jest dla organów sprawdzających z jakiej paki ja wysłałem towar i nie mogę odzyskać zapłatę za niego przez tyle czasu
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Temat do odświeżenia bo to są jakieś jaja. Zakładasz konto robisz weryfikacje do sprzedaży tj PayU. spoko nie ma problemu pal 5 ze czekałem kilka dni na weryfikacje. ok. dzis sprzedałem przedmiot na aukcji mowie spoczko wypłace sobie na konto jutro bedzie to ogarne zaraz wysyłke bo na tym koncie mam mozliwosc zapłacenia za przesyłke szybko i sprawnie. I co? i Klopsik 🙂 kolejna wefyfikacja z czapy z Przelewy24 ktora trwa 5dni roboczych!!! dzis jest poniedziałek a zaraz wtorek. Czyli przynajmniej przez 7dni mam zamrożoną gotówke na Allegro ktorej nie moge wypłacic i to nie jest mała kwota. Czy to są jakieś jaja Allegro? człowiek czeka kilka dni na weryfikacje swojego konta po czym kolejny tydzien na wypłate swoich pieniędzy?!
Ja dołożę swoje do tego szamba. Również po zmianie konta bankowego nie mogę wypłacić środków. Napisałem do Allegro, ciągle jakieś tłumaczenia że to wina operatora przelewy24, prosimy o cierpliwość, sprawa jest wyjaśniana.
W zaistniałej sytuacji przesyłam korespondencję w tej sprawie do UOiKK. Niech sprawdzą Allegro i przelewy24 . Widać kary nałożone wcześniej nie robią na nich żadnego wrażenia 😉
Kolego ja nie mogę wypłacić środków od 3 lat. P24 dla mnie to organizacja przestepcza nie operator płatności. Z drugiej strony to Allegro jest winę. Z PayU takiego problemu nie ma. Zastanawiam się dlaczego pomimo tysiąca skarg sytuacja się nie zmienia
My również czekamy... PayU jest ok, z przelewy24 problem...
Allegro od kilku dni odpisuje na wiadomości w stylu "Przepraszamy... Skontaktujemy się w Twoim imieniu z operatorem... Prosimy o cierpliwość"
Ok, dzień, dwa... ale to już tydzień i końca nie widać... Jak to się u Ciebie skończyło? W końcu odblokowali?
Nie kumam tego - PayU (operator płatności) wszystko zweryfikował, allegro też nas sprawdza przy zakładaniu konta, to znaczy, że chyba jest ok? (Pominę już fakt, że sprawdzał nas bank przy zakładaniu konta i sąd przy zakładaniu Spółki z o. o.) - to na co czekają przelewy24? Co na być nie tak?
W moim przypadku, w magiczny sposób, przelewy24 zaczęły nagle działać, chociaż nie dostałem o tym informacji od Allegro. Allegro odpisało dopiero po kilku dniach, ale wtedy już kasę wypłaciłem. Nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale odblokowanie nastąpiło zaraz po moim e-mailu do Uokik z informacją dla Allegro.