Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam, ta weryfikacja trwa nie 5 dni, a chyba już ponad 5 miesięcy, nie dużą kwotę mi zabłokowano, bo tylko 88zł, ale wkurza mnie to, że nikt mnie nie pytał czy ja chcę te przelewy 24, czy może mi samego PayU wystarczy, ogólnie sprawa jest dla organów sprawdzających z jakiej paki ja wysłałem towar i nie mogę odzyskać zapłatę za niego przez tyle czasu
Czy ja też mogę prosić o pomoc z aktywacją przelewy 24? Wysłałam potrzebne oświadczenia i nic się nie zmienia od długiego czasu 😞
@IQnails z informacji jakie otrzymałam od operatora Przelewy24 wynika, że brakuje odpowiednich dokumentów w złożonym wniosku. Potrzebny jest skan lub czytelne zdjęcie dowodu tożsamości wszystkich osób upoważnionych do reprezentowania firmy. Możesz je dosłać w tej zakładce, klikając [uzupełnij dane osobowe].
Witam. Wiem, że jeszcze 5 dni nie minęło, ale gorący okres przedświąteczny, dzisiaj mija 5 dzień. Czy mógłbam bym prosić o przyspieszenie weryfikacji jeżeli jest taka szansa? Pozdrawiam Magdalena
@magdalenka0620 Cześć Magdalena, oczywiście rozumiem. Poprosiłam o przyspieszenie weryfikacji. Proszę Cię o jeszcze chwilę cierpliwości.
@magdalenka0620 Cześć, to znowu ja - Twoje wypłaty są już aktywne 🙂
Dziękuję serdecznie, życzę wesołych świąt
@magdalenka0620 Wzajemnie 🎁
Dzien dobry,
bardzo prosze o przyspieszenie weryfikacji konta do wyplat z Przelewy24, wczoraj minal 5 dzien roboczy od kiedy nadalem przelew i wypelnilem oswiadczenie z danymi. Wyplaty pozostaja jednak zablokowane.
Pozdrawiam serdecznie
Stasiu
@Laleliloluly, zobaczę, co uda się zrobić. 🙂
@Laleliloluly, Twoje konto do wypłat zostało pozytywnie zweryfikowane. 🙂
Dziekuje Pani Maju za interwencje i zycze bogatego Gwiazdora! 🙂
Mogę prosić również o pomoc w tej samej sprawie odnośnie aktywacji przelewów 24. Przelew i dane zostały przesłane tydzień temu, na tą chwilę wciąż mam zablokowane usługi przelewów 24.
@cyfravision, poprosiłam o przyspieszenie weryfikacji. 🙂
Czy mogłaby Pani sprawdzić co z moją weryfikacją z przelewami24? Już po raz 4 weryfikacja jest negatywna. Wysłałem już skany dowodu osobistego + oświadczenie o zamieszkaniu. Nie wspominając, że za każdym razem robiłem przelew z dobrego numeru bankowego, ale wciąż weryfikacja jest negatywna. Co jest nie tak?
Z payu nie było żadnego problemu...
@Subaya już wyjaśniam, ponieważ zakończyłeś działalność weryfikacja nie może zakończyć się pomyślnie. Proszę wejdź w tą zakładkę. W części rodzaj konta zobaczysz: Zamień na konto zwykłe. Kliknij proszę "konto zwykłe". W okienku, które zobaczysz, kliknij [akceptuj].
Następnie ponownie wykonaj przelew weryfikacyjny tutaj. Powinno się udać 🙂
Zrobione. Zapomniałem o tym.
Witam,
Czy jest szansa żeby również na moim kocie sprawdzić co się dzieje z aktywacją przelewu24? Robię to po raz kolejny i od wielu miesięcy cisza.
@MPDecorMan oczywiście już wyjaśniam. Przy poprzedniej weryfikacji zabrakło dokumentów. W tej chwili dokumenty, które przysłałeś są weryfikowane. Weryfikacja w przypadku Przelewy24 może zająć do 5 dni roboczych.
Zrobiłem, tak jak napisałaś. Ale niestety nadal nic. Przelewy weryfikacyjne zrobione, skany wysłane, oświadczenie również. Aż mam komunikat "Dodałeś już maksymalną liczbę plików. " i weryfikacja nadal stoi? Co jest nie tak?
Czy mogę prosić o sprawdzenie statusu mojego procesu weryfikacji do wypłat? Przelew i dane uzupełnione ponad 5 dni temu.