Dlaczego gdy klient pisze 2 wiadomości do 2 różnych przedmiotów to sales łączy to w jedno?
Teraz to pół biedy, bo akurat o wirtualne bzdetki chodziło.
Ale gdy np. Ktoś zapyta o książke i wazon to nikt nie będzie wiedział czego dotyczy odpowiedź i kolejne pytania kupujacego... Naprawdę aż tak Wam sie nudzi??? Kto Was prosił o wtrącanie sie w prywatne korespondencje?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
W sumie jak tak patrzę to juz dawno tak jest. Teraz rozumiem czemu w ostatnim ewencie nie moglismy dojść do ładu z wiadomosciami...
@AnnaG-Antyki czy możesz pokazać mi te wiadomości i podać numery ofert, których dotyczą?
Z tego co widzę wszystko co pisze jedna osoba ciągiem łączycie w jedną wiadomość, po czasie jeszcze znika informacja o ofercie, której pytanie dotyczyło i jest sajgon. Teraz wiem czemu w poprzedni ewent klient musiał ponawiać pytania, bo nie szło się w tym szajsie połapać... Jak dobrze rozumiem gdy oferta sie wznawia to z wiadomości znika informacja czego dotyczyło pytanie. Ja mam klientów wracających po kilkadziesiąt razy w roku i często o coś pytających. Nie idzie sie w tym połapać. Jak pisze oddzielną wiadomość to chcę mieć oddzielną wiadomość, a nie zbiorowy śmietnik...
@AnnaG-Antyki dziękuję, ale nie ma tutaj żadnego błędu po naszej stronie. Wszystkie rozmowy z jednym użytkownikiem są agregowane do jednej konwersacji. Rozumiem, że Ci to nie odpowiada, ale wyłącznie kwestia osobistych preferencji.
To nie są osobiste preferencje. To jest dla mnie utrudnienie. Przykładowo ta rozmowa ciągnie sie od czerwca. Dotyczy najróżniejszych przedmiotów. Potem po czasie klient wyskakuje z pytaniem czy już mam coś czego nie miałam przedtem, a ja nie mam bladego pojęcia o co chodzi... To frustrujące. Nie po to pisze konkretnie do danego przedmiotu byście z tego wysypisko robili...
@AnnaG-Antyki dla Ciebie to jest utrudnienie, ale dla kogoś innego to ułatwienie, bo ma wszystkie rozmowy z jednym klientem w jednym miejscu. Masz prawo do własnej opinii na ten temat, ale nie planujemy zmian w tej kwestii.