anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czemu salceson łączy 2 rozmowy w jedną?

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Dlaczego gdy klient pisze 2 wiadomości do 2 różnych przedmiotów to sales łączy to w jedno?

Teraz to pół biedy, bo akurat o wirtualne bzdetki chodziło. 

Ale gdy np. Ktoś zapyta o książke i wazon to nikt nie będzie wiedział czego dotyczy odpowiedź i kolejne pytania kupujacego... Naprawdę aż tak Wam sie nudzi??? Kto Was prosił o wtrącanie sie w prywatne korespondencje?

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

W sumie jak tak patrzę to juz dawno tak jest. Teraz rozumiem czemu w ostatnim ewencie nie moglismy dojść do ładu z wiadomosciami... 

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@AnnaG-Antyki czy możesz pokazać mi te wiadomości i podać numery ofert, których dotyczą? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Z tego co widzę wszystko co pisze jedna osoba ciągiem łączycie w jedną wiadomość, po czasie jeszcze znika informacja o ofercie, której pytanie dotyczyło i jest sajgon. Teraz wiem czemu w poprzedni ewent klient musiał ponawiać pytania, bo nie szło się w tym szajsie połapać... Jak dobrze rozumiem gdy oferta sie wznawia to z wiadomości znika informacja czego dotyczyło pytanie. Ja mam klientów wracających po kilkadziesiąt razy w roku i często o coś pytających. Nie idzie sie w tym połapać. Jak pisze oddzielną wiadomość to chcę mieć oddzielną wiadomość, a nie zbiorowy śmietnik...

Bez tytułu.png

_HolaOla_

@AnnaG-Antyki dziękuję, ale nie ma tutaj żadnego błędu po naszej stronie. Wszystkie rozmowy z jednym użytkownikiem są agregowane do jednej konwersacji. Rozumiem, że Ci to nie odpowiada, ale wyłącznie kwestia osobistych preferencji.

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

To nie są osobiste preferencje. To jest dla mnie utrudnienie. Przykładowo ta rozmowa ciągnie sie od czerwca. Dotyczy najróżniejszych przedmiotów. Potem po czasie klient wyskakuje z pytaniem czy już mam coś czego nie miałam przedtem, a ja nie mam bladego pojęcia o co chodzi... To frustrujące. Nie po to pisze konkretnie do danego przedmiotu byście z tego wysypisko robili...

_HolaOla_

@AnnaG-Antyki dla Ciebie to jest utrudnienie, ale dla kogoś innego to ułatwienie, bo ma wszystkie rozmowy z jednym klientem w jednym miejscu. Masz prawo do własnej opinii na ten temat, ale nie planujemy zmian w tej kwestii. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów