Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sytuacja jest kuriozalna kupujący odesłał zwrot metoda dostawy allegro kurier nie podjął nawet próby doręczenia paczki ze zwrotem a przesyłkę odebrało allegro i znalazła się ona w magazynie przesyłek nie doręczalnych u nich . Allegro chciało odesłać paczkę w lipcu niestety byliśmy akurat na urlopie w Turcji napisali że mogą poczekać z odesłaniem paczki aż wrócę z urlopu teraz nie chcą odesłać towaru nawet nie odpowiadają na e-maile każą zdobyć od kupującego zrzeczenie do reklamacji zwróciłem wpłatę kupującemu i teraz nie mam ani towaru ani pieniędzy 😂😋😛
Monika czekam w takim razie na informacje że paczka została nadana @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Pozdrawiam
@KAMPPOL jeszcze nie została nadana 😞 Poprosiłam, aby stało się to możliwie jak najszybciej, ale od razu przyznam, że może to być w następnym tygodniu.
Gdy tylko otrzymam więcej informacji, dam znać.
Czekam na tę przesyłkę już ponad 3 miesiące. Zapewnialiście mnie tutaj że przesyłka zostanie dostarczona w tym tygodniu !!! To jest niepoważne pozostaje sprawę zgłosić do UOKiK i innych służb nadzorujących co też niniejszym uczynię w dniu jutrzejszym jeżeli przesyłka nie trafi w moje ręce. Pozdrawiam @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
To jak to działa z tym rodo ? jest waszym pracownikiem i jest pisane na forum allegro więc dane mogą być udostępniane 🙂 nie ma adresu zamieszkania (Jan Kowalski) może być 100 tysięcy pesel i dane wrażliwe powinny być zakrywane
A w tej Turcji coś opłaca się kupować na handel?
Szczerze nie mam pojęcia w miejscowościach turystycznych zapewne jest 3 razy drożej niż w głębi Turcji na pewno się opłaca ale co konkretnie to nie wiem .
Ktoś ma jakieś pomysły czy zgłosić sprawę do jakiegoś urzędu oprócz UOKiK ? Policja prokuratura sąd ? Będę wdzięczny za jakieś pomysły wraz z uzasadnieniem nie może tak być że allegro jest bezkarne . Pozdrawiam