Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy da się sprawdzić jaka była kolejność produktów wkładanych do koszyka przez kupującego, który kupował na moich aukcjach wiele przedmiotów? (przede wszystkim który produkt był pierwszy). To co widać w panelu sprzedaży jako zamówienie od klienta zachowuje kolejność z koszyka, czy nie? (czy pierwszy produkt widoczny w zamówieniu odpowiada pierwszemu produktowi z koszyka?)
Heh nikt sam od siebie nie kupuje, bo to grozi banem więc ciężko powiedzieć. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Cmyk69 gusła będziesz odprawiał ? nie mogę znaleść przyczyny , dla której zadajesz takie pytanie .
Chciałbym wiedzieć, których dokładnie moich ofert kupujący szukali, kiedy natknęli się na moje konto sprzedawcy. Sprzedaję sporo rzeczy poniżej progu smart i ciężko mi stwierdzić, czy to co sprzedaję w największych ilościach jest tym co szukali, czy może tym, co najczęściej dokładają sobie by dobić do smarta...
To jedyne co mi przychodzi do głowy to sprawdź własne zakupy.Zerknęłam w swoją zakładkę kupione i wydaje mi się, że kolejność jest ta sama ale głowy nie dam, że w 100%.
@Cmyk69 przykro mi, ale nie ma takiej opcji. Nie śledzimy ruchów kupujących, tak aby sprawdzić w jakiej kolejności dodają przedmioty do koszyka.
@_HolaOla_ szkoda. Gdyby to było do sprawdzenia, to można by w popularnej, "pierwszo-koszykowej" ofercie, zaproponować np. odpowiednie oferty do zestawu za pomocą funkcji "zestawy ofert", ustawiając tam te oferty, które kupujący zwykle dokupują jako drugie i kolejne do tej oferty. Wydaje mi się, że zyskałby na tym nie tylko sprzedawca, ale też kupujący i allegro, ale co ja się tam znam 🙂
@Cmyk69 zestawy w swoich ofertach możesz stworzyć na bazie informacji jakie masz w zamówieniach. Możesz tam sobie sprawdzić w jakiej konfiguracji zamówienia pojawią się najczęściej i to dla nich stworzyć zestaw w tej zakładce.
@Cmyk69 a dane z tej https://salescenter.allegro.com/my-assortment? zakładki Ci nie wystarczą ? masz mozliwość weryfikowania ilości przedanych produktów oraz wizyt .
Aż tak dokładnie to się nie da śledzić,
@Cmyk69 e tam, ja bym chciał dokładnie wiedzieć skąd pochodzą pieniądze, którymi płaci kupujący
etyka mi nie pozwala sprzedawać towaru złodziejom, oszustom i innemu podobnemu elementowi, nie chcę przyjmować "krwawych pieniędzy"