Czy da się sprawdzić kolejność wkładania produktów przez kupującego do koszyka?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Czy da się sprawdzić jaka była kolejność produktów wkładanych do koszyka przez kupującego, który kupował na moich aukcjach wiele przedmiotów? (przede wszystkim który produkt był pierwszy). To co widać w panelu sprzedaży jako zamówienie od klienta zachowuje kolejność z koszyka, czy nie? (czy pierwszy produkt widoczny w zamówieniu odpowiada pierwszemu produktowi z koszyka?)

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Heh nikt sam od siebie nie kupuje, bo to grozi banem więc ciężko powiedzieć. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Cmyk69 gusła będziesz odprawiał ? nie mogę znaleść przyczyny , dla której zadajesz takie pytanie .

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Chciałbym wiedzieć, których dokładnie moich ofert kupujący szukali, kiedy natknęli się na moje konto sprzedawcy. Sprzedaję sporo rzeczy poniżej progu smart i ciężko mi stwierdzić, czy to co sprzedaję w największych ilościach jest tym co szukali, czy może tym, co najczęściej dokładają sobie by dobić do smarta...

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
To jedyne co mi przychodzi do głowy to sprawdź własne zakupy.Zerknęłam w swoją zakładkę kupione i wydaje mi się, że kolejność jest ta sama ale głowy nie dam, że w 100%.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Cmyk69 przykro mi, ale nie ma takiej opcji. Nie śledzimy ruchów kupujących, tak aby sprawdzić w jakiej kolejności dodają przedmioty do koszyka.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@_HolaOla_ szkoda. Gdyby to było do sprawdzenia, to można by w popularnej, "pierwszo-koszykowej" ofercie, zaproponować np. odpowiednie oferty do zestawu za pomocą funkcji "zestawy ofert", ustawiając tam te oferty, które kupujący zwykle dokupują jako drugie i kolejne do tej oferty. Wydaje mi się, że zyskałby na tym nie tylko sprzedawca, ale też kupujący i allegro, ale co ja się tam znam 🙂

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Cmyk69 zestawy w swoich ofertach możesz stworzyć na bazie informacji jakie masz w zamówieniach. Możesz tam sobie sprawdzić w jakiej konfiguracji zamówienia pojawią się najczęściej i to dla nich stworzyć zestaw w tej zakładce.
Moderatorka
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Cmyk69 a dane z tej https://salescenter.allegro.com/my-assortment? zakładki Ci nie wystarczą ? masz mozliwość weryfikowania ilości przedanych produktów oraz wizyt .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Aż tak dokładnie to się nie da śledzić,
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Cmyk69 e tam, ja bym chciał dokładnie wiedzieć skąd pochodzą pieniądze, którymi płaci kupujący
etyka mi nie pozwala sprzedawać towaru złodziejom, oszustom i innemu podobnemu elementowi, nie chcę przyjmować "krwawych pieniędzy"