anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy dodając do oferty dwie smart monety, mogę dodać w tytule słowo "+ Dwie Smart Monety gratis"

MAMY ROZWIĄZANIE!
damianos99
#12 Orędownik#

Hej,

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

mam pytanko, czy mogę w tytule oferty, która ma podpięte np. 2 Smart Monety do zakupu, dodać w tytule słowo "+ 2 Smart Monety Gratis?"

pytam ponieważ sam regulamin zezwala na dodawanie do produktów gratisy o ile nie jest to realizowane w formie loteryjnej, ale czy sam tytuł może być ubrany w słowo GRATIS, bo w istocie te monety za które ja płacę 1,23zł brutt /szt. są dla klienta gratisem, który następnie wymieni na 1zł do zrealizowania płatności przy kolejnym zakupie towarów z koszyka.

Gdy dodaję do produktu A (głośniki) produkt B (myszka) > gratis, rozumiem że mogę użyć takiego tytułu:
"Głośniki + myszka gratis"

Gdy dodaję do produktu A (głośniki) dodatkowe dwie Smart Monety, czy mogę użyć takiego tytułu:
"Głośniki + 2 Smart Monety gratis"

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@damianos99 nie, w tytule taka informacja nie powinna się znaleźć. Kupujący zobaczy, że w Twojej ofercie może otrzymać monety na liście ofert, w samej ofercie, może nawet filtrować oferty według tego czy dostępne są w nich monety, więc taka informacja w tytule nie jest potrzebna. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
damianos99
#12 Orędownik#

dziękuję za informację, lepiej dopytać 😄

oznacz moderatorów