anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy jest jakiś postęp?

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Widzę że nie ma innego sposobu niż zakładanie nowych wątków aby osiągnąć jakikolwiek efekt.  Poprzednie wpisy " uciekły " już tak daleko że po informacji " zgłoszenie zostało przekazane do dzialu technicznego " nikt już nawet do nich nie zagląda i temat umiera śmiercią naturalną.

Około 3 tygodni temu zgłosiłam że coraz częściej pojawiają mi się błędy takie jak na zrzucie niżej

Zrzuty 2025-03-31-16-27- błędy których nie ma.jpg

Zawsze staram się pobrać z katalogu najbardziej pasujący produkt jeżeli chodzi o producenta, oznaczenie i resztę danych co nie jest łatwe gdyż wielokrotnie po podaniu konkretnego oznaczenia system zwraca nawet kilkaset pozycji w tym wiele takich które nie mają nic wspólnego z wpisaną frazą i trzeba się przeryć przez wszystko aby wyłapać ( lub nie wyłapać ) ten pasujący. Aby więc zaoszczędzić sobie czas nie wybieram nic z katalogu a system proponuje coś tam co akceptuję. I tu zaczynają się schody.  Prawie że natychmiast po wystawieniu produkt zostaje odłączony i aukcja zakończona lądując w zakładce odrzucone lub szkice.

Ale to co stało się dziś przechodzi wszelkie wyobrażenie. 6 Pozycji z zakładki odrzucone, zostało przepuszczone i po utworzeniu nowych produktów zostały wystawione ( miałam taką nadzieję ). Jakież było moje zdziwienie kiedy okazało się że wszystkie 6 utworzonych chwilę wcześniej, w których tytuły aukcji zostały dokładnie odwzorowane w utworzonych produktach ponownie zostały zakończone i znalazły się w szkicach z komunikatem jak poprzednio, że: tytuł oferty nie pasuje do nazwy wybranego produktu! A tu można zobaczyć że nie może być takiej opcji. Ten zrzut i następny dotyczą pierwszej od góry pozycji, ale w przypadku pozostałych pięciu wygląda to identycznie.

Zrzuty 2025-04-22-13-04.jpg

Jakim cudem tytuł może nie pasować do wybranego produktu jeżeli to jest toczka w toczkę to samo?

Zrzuty 2025-04-22-13-06.jpg

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@cztery_bez_atu już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

Następny kwiatek z tego samego " bukietu "

Zrzuty 2025-04-22-16-34 następny kwiatek.jpg

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@cztery_bez_atu otrzymałam informację, że w obu przypadkach komunikat błędu dotyczył próby aktywacji oferty z innym produktem o innej nazwie. Np próby wystawienia oferty z produktem o nazwie: "SN74LV08AD Quad 2 Input AND Gate". Ponów proszę wystawienie oferty z produktem ze zrzutu. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Miałam takie komunikaty jak na końcu jednego tytułu była spacja, a w drugim jej nie było...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

ELMIXAGD_pl
#13 Ambasador#

Gdyby jakiś student chciał robić "pracę magisterską" w temacie katalogowania produktów przez Allegro - to ma bardzo szerokie pole do popisu. Z tego to można nawet już niezłą książkę napisać - 

oznacz moderatorów