Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zauważyliśmy zmianę w sposobie prezentacji ofert, gdzie teraz wyświetlają się tylko nieliczne oferty z tych wystawianych przez sprzedających.
Przykład pierwszy z brzegu:
https://allegro.pl/listing?string=5903242580574
Bez różnicy, czy wpisze się w wyszukiwarkę EAN (5903242580574) czy „Czarny czosnek fermentowany Aliness” pojawiają się 2 aukcje, z dostępnych 92. Tylko promowane i z gwarancją najniższej ceny. Tak jest również z innymi suplementami, gdzie sprzedających ten sam produkt jest więcej niż 100 - wyświetla się co najwyżej kilka ofert na 1 stronie.
Kolejny przykład - Zioła Candida Zielarnia Suwalska (EAN 5906301650065). Tu się dosłownie wyświetla JEDNA oferta. Znalezienie naszej jest niemożliwe.
Staliśmy się w ogóle niewidoczni, podobnie jak dziesiątki innych sprzedających.
Czy to jest błąd w funkcjonowaniu Allegro czy stała zmiana?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Pozdrowienia,
ZDROWERSI
@ZDROWERSI Przecież oferty wyświetlają się w ten sposób od roku...
Nie bardzo, wcześniej wyświetlały się oferty w ten sposób, że można było odsłonić sobie te kilkadziesiąt ofert. Obrazy powyżej pochodzą z konta prywatnej osoby, nie firmy.
A na widoku firmowym już jest różnica, widać ilość ofert i można je rozwinąć.
To są te same oferty co wyżej, różnica jest diametralna.
Zobacz 85 ofert, zobacz 14 ofert. W widoku klienta tego brakuje.
A jak o to chodzi to tam chodzi to widok Ci przeskoczył. Klepnij te kwadraciki xD
Norma. Ja ostatnio takiego posta zakładałam jak chciałam głupia maskę do włosów znaleźć. Masek z ziaji pokazało może z 10, w tym 1-na odżywka, i połowa była tą samą w 5-ciu różnych ilościach saszetek... Żadnej z 3-ch masek z serii której szukałam nie było.
Ale po wybraniu w kategorii maski filtra ziaja magicznie znalazło się ich od groma i ciut, a te których szukałam na samym początku.
I tak sobie sprawdzają to od kilku dni. To jawna kpina z użytkowników.
Nie licz że coś zrobią, przy masie szczęścia poprawią jeden konkretny wynik wyszukiwania, a cała reszta pozostanie jak była...
Nawet chińskie portale mają lepsze wyszukiwarkę. A na dowód to tak z rok temu pytałam jak na Allegro wyszukać spodnie w typie Baggy y2k dla dziewczynki. Moderacja wymiękła - nie da się.
Wchodzę na T... wpisuję pants y2k i mam dokładnie to co szukam....
I to był sobie kiedyś portal z najlepszymi wyszukiwarkami...
@ZDROWERSI Na to, czy klient ma włączony widok galeriowy, czy widok listy już wpływu nie masz...