Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @Przed rozpoczęciem urlopu nie miałem nic wystawionego ale wystawiłem sobie z opcją planowanego wystawienia na konkretną porę prawie 1500 aukcji. Przypadkiem właśnie odczytałem wiadomość o zmianach w parametrze "stan" i że aukcje które zakończą się po 14 dniach od otrzymania wiadomości i będą w grupie tych co to dotyczy zostaną usunięte. Wystawiam prawie wszystkie pozycje w kategoriach antyki -kolekcje (tylko przedmioty używane). Czy ja też muszę robić korekty? Dużo aukcji jest zaplanowanych tak że kończą się po 14 dniach od otrzymania wiadomości.
@kostas11 ok, akurat kategorii, w której jest produkt z tego zamówienia nie ma w pliku.
@drekenzes @kostas11 @mwmonety problem wynika z tego, że parametr stan oznaczony jest jako opcjonalny, dopiero 14 sierpnia ma być obowiązkowy. Natomiast dzięki Waszym zgłoszeniom szybciej to ogarniemy.
Najprawdopodobniej jutro oferty, w których wymagane będzie uzupełnienie tego parametru będą widoczne w zakładce Uzupełnij parametry. Wrócę jeszcze do Was z potwierdzeniem, gdy otrzymam info w tej sprawie.
@la_nika jest i to pewnie przez przypadek 😞
315759 | pl-PL | Allegro -> Kolekcje i sztuka -> Kolekcje -> Pieniądz papierowy -> Akcesoria |
@kostas11 przekazałam Twoją sugestię oraz dopytuję, czy to dotyczy też ostatniego liścia dla tej kategorii (czyli kat. 315762 to w niej jest produkt z zamówienia, które podesłałeś, 315765 oraz 315774) wrócę z odpowiedzią, gdy ją otrzymam.
@la_nika napisał(a):
@kostas11 ok, akurat kategorii, w której jest produkt z tego zamówienia nie ma w pliku.
@drekenzes @kostas11 @mwmonety problem wynika z tego, że parametr stan oznaczony jest jako opcjonalny, dopiero 14 sierpnia ma być obowiązkowy. Natomiast dzięki Waszym zgłoszeniom szybciej to ogarniemy.
Najprawdopodobniej jutro oferty, w których wymagane będzie uzupełnienie tego parametru będą widoczne w zakładce Uzupełnij parametry. Wrócę jeszcze do Was z potwierdzeniem, gdy otrzymam info w tej sprawie.
@Mido Info dla Ciebie, żebyś nie zaklepał się na edycjach 😉
Skoro przewiduje się że będzie obowiązkowy od 14 sierpnia to wszystkie oferty wystawione do tego czasu nie powinny być brane pod uwagę jako do poprawy.
@la_nika Tak właśnie jest . Niby nie ma nic do poprawy ,niby ten parametr przy wystawianiu nowych pozycji czy też wznawianiu jest opcjonalny ale po tym co piszecie pewności brak.
@la_nika @kostas11 @drekenzes Już coś się ruszyło i można grupowo aktualizować ,choć nadal nie do końca wiem po co skoro w mojej kategorii Kolekcje jest tylko jedna możliwość "kolekcjonerskie".
@mwmonety tak, można już korzystać z zakładki Uzupełnij parametry.
Tak, jest tylko jedna opcja - produkt kolekcjonerki (lub w innych kategoriach inwestycyjny czy cyfrowy), my nie mamy możliwości zmiany stanu w Waszych ofertach, nawet jeśli jest tylko ta jedna opcja, to gdybyście jej nie wybrali, brakowałoby tej informacji w ofertach.
@kostas11 dzięki za sugestię! Zmiana stanu nie będzie dotyczyła akcesoriów kolekcjonerskich.
@la_nika Ale na dziś dotyczy, kazali uzupełnić w 45 ofertach i to zrobiłem 😄
@kostas11 okej, dzięki za info! Dam znać komu trzeba, gdy to się zmieni, wrócę z informacjami.
@la_nika już ogarnąłem, wszystko co wymagało uzupełnienia zostało uzupełnione, z tego powodu że idę na urlop i będę zawieszał sprzedaż ( co bym przy wznowieniu nie walczył ), a że są to złe kategorie które nie powinny brać w tym udziału to już nie mój problem 😄