anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy można zmienić hurtowo przeznaczenie ofert z "Wszyscy Klienci" na "Tylko Allegro Business" ?

Drukarkowy_pl
#8 Zapaleniec

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Pytanie jak w temacie, nie znalazłem takiej opcji w Panelu sprzedawcy. Czy muszę edytować każdą ofertę po kolei?

biznes.jpg

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@Drukarkowy_pl 

Wrócę do Ciebie z odpowiedzią, proszę o cierpliwość.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

Drukarkowy_pl
#8 Zapaleniec

@gdvorek

wiadomo coś?

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Drukarkowy_pl niestety jesznie nie mam dla Ciebie odpowiedzi, poproszę Cię jeszcze o cierpliwość. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Drukarkowy_pl
#8 Zapaleniec

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Co z moją sprawą? Czy to aż takie ciężkie zagadnienie, żebym musiał czekać na odpowiedź 4 dni?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@Drukarkowy_pl 

Dowiedziałem się, że nie można tego niestety zmienić grupowo.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

Drukarkowy_pl
#8 Zapaleniec

To żart jakiś? Skoro wypuszczacie platformę dla biznesu równoległą do klienckiej to chyba powinna być jedna z podstawowych funkcji, żeby można łatwo przechodzić między nimi z ofertami.

Pomijam już fakt, że jak mam awarię drukarki fiskalnej, to muszę zatrzymać sprzedaż, albo przeklikiwać się przez wszystkie oferty, żeby je oznaczyć "tylko Allegro biznes", a po usunięciu awarii jeszcze raz.

Może dopracowalibyście to migusiem?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@Drukarkowy_pl 

Migusiem to możesz zgłosić swój pomysł tu. Przekazałem również sugestię do odpowiedniego zespołu. Natomiast nie zmienimy tego od "ręki". Na ten moment grupowo tego nie zminisz - i nie jest to żart.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów