Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Pytanie jak w temacie, nie znalazłem takiej opcji w Panelu sprzedawcy. Czy muszę edytować każdą ofertę po kolei?
wiadomo coś?
@Drukarkowy_pl niestety jesznie nie mam dla Ciebie odpowiedzi, poproszę Cię jeszcze o cierpliwość.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Co z moją sprawą? Czy to aż takie ciężkie zagadnienie, żebym musiał czekać na odpowiedź 4 dni?
To żart jakiś? Skoro wypuszczacie platformę dla biznesu równoległą do klienckiej to chyba powinna być jedna z podstawowych funkcji, żeby można łatwo przechodzić między nimi z ofertami.
Pomijam już fakt, że jak mam awarię drukarki fiskalnej, to muszę zatrzymać sprzedaż, albo przeklikiwać się przez wszystkie oferty, żeby je oznaczyć "tylko Allegro biznes", a po usunięciu awarii jeszcze raz.
Może dopracowalibyście to migusiem?
Migusiem to możesz zgłosić swój pomysł tu. Przekazałem również sugestię do odpowiedniego zespołu. Natomiast nie zmienimy tego od "ręki". Na ten moment grupowo tego nie zminisz - i nie jest to żart.