Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy można zwiększyć proponowaną cenę dostawy za zestaw? Powyżej 300zł
@1deluxe co masz na myśli ?
Przy zakupie zestawu u mnie kupujący może indywidualnie z sprzedającym wpisać koszty dostawy. Maksymalna kwota to 300zł, czy można ją zwiększyć?
@1deluxe konsultuję to, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@1deluxe czy możesz przesłać (może być tutaj na forum, może być na adres spolecznosc@allegro.pl) zrzut ekranu z ustawień metod dostawy z tej zakładki?
Od strony kupującego.
Ze strony sprzedającego
Niestety, nadal jest limit 300zł
@1deluxe przesłany zrzut nie pochodzi z zakładki o której pisałam tylko z formularza dostawy i płatności, nie zaakceptowałam zdjęcia, ponieważ były tam dane wrażliwe. Poproszę o zrzut z tej zakładki.
@1deluxe dziękuję! Przesłałam to ponownie do konsultacji, ale jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi, dam znać gdy tylko ją dostanę.
dziękuję, czekam
@1deluxe wracam z informacjami. Przepraszam, ponieważ jednak ta kwota - 300 zł to nieprzekraczalny limit i nie możemy tego zmienić.
W tej sytuacji jedynym wyjściem, aby kwota dostawy była wyższa, jest wybranie odpowiednich kosztów dostawy dla danego towaru oraz zaznaczenia opcji [Kupujący zapłaci za "sumę dostaw"] w tej zakładce.
@la_nika cyt kwota - 300 zł to nieprzekraczalny limit i nie możemy tego zmienić.
Proste pytanie dlaczego nie możecie tego zmienić?
@RED Taka została podjęta decyzja biznesowa, aby zapobiec ewentualnemu zawyżaniu kosztów dostawy.