Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na poczcie polskiej nie mogą przyjąć przesyłki allegro , wymagają opłaty. Etykieta wygenerowana poprzez WZA numer zamówienia 1e1cb181-e1f8-11ee-ab67-fd7176087423 .Proszę o pomoc @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@cudaswiata-sklep nie, na poczcie problemy już nie powinny występować, więc spróbuj proszę jeszcze raz ją dziś nadać. Na razie nie możemy wykluczyć tego zamówienia z Twojej jakości, bo termin nadania jeszcze nie minął.
@_HolaOla_ występuje, informacja z poczty z godziny 14:30 leżą paczki i to tylko te na umowie Waszej 😞 mając swoją umowę weszły i poszły bez problemu 😄
nadal występują, właśnie wróciłam z poczty etykiety nie wchodzą
O godz.14:03 nadana bez problemu, etykieta WzA
@AGLOPRIMA1 ale dodaną masz swoją umowę, czy nadajesz bez umowy ?
@kostas11
Dobre pytanie - nie wiem.
Ogólnie umowę z Pocztą mam, ale nadaję z witryny Allegro: ->nadaj przesyłkę. Gdzie to sprawdzić?
@_HolaOla_ Problem niestety dalej występuje - wczoraj i dzisiaj paczki nie mogły być nadane.
Będę wdzięczny za wykluczenie zamówienia 1ea9e3f0-e114-11ee-8246-7b382d7aa691 ze statystyk wysyłek
moja weszła o 14tej
Mnie udało się nadać wczorajsze przesyłki dzisiaj przed 15-tą. Nie odbyło się to bez problemów - w jednym okienku nie weszły. Całe szczęście zostały przyjęte w innym.
To że przyjęli do okienka to wcale nie znaczy że dziś wyjadą z placówki 🤣
Sprawdź po linkach śledzenia czy poszły.
W statusie pisze, że są nadane. Zobaczymy czy dzisiaj opuszczą placówkę.
O 16 nasze paczki generowane z WzA przyjęte bez problemu. List generowane ok 12
Witam, miałam taką sytuację- po sprzedaży rzeczy i wybranej wysyłce Pocztą Polską , wydrukowałam etykietę i udałam się na pocztę z paczką po czym Pani z poczty kazała zapłacić za przesyłkę oraz powiedziała że etykieta jest bez danych odbiorcy. Skąd ta opłata ?