anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy opcja „PRZYWRÓĆ DOSTAWY SZYBSZE NIŻ MOJA DEKLARACJA” będzie jeszcze dostępna?

GasparPL
#9 Pomysłodawca

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Czy opcja PRZYWRÓĆ DOSTAWY SZYBSZE NIŻ MOJA DEKLARACJA będzie jeszcze dostępna? Czy została wyłączona na stałe? 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@GasparPL nie wyłączyliśmy jej na stałe, więc niebawem powinna wrócić. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

GasparPL
#9 Pomysłodawca

@_HolaOla_ Dziękuję za informację. A czy jest jakiś konkretny  termin kiedy wróci? Bardziej w ciągu tygodnia czy miesiąca? 😉

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@GasparPL bardzo mi przykro, ale nie mogę Ci odpowiedzieć na to pytanie, bo na ten moment nie mamy informacji na ten temat. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@_HolaOla_ tak z ciekawości gdzie i kiedy była podana informacja o wyłączeniu tej opcji, bo jakoś to przeoczyłem?

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@RED ta informacja znajduje się w zakładce "skuteczność wysyłki" - tam gdzie można było włączyć tę opcję. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

_HolaOla_

@GasparPL już zdobyłam informacje, że ta opcja wróci w okolicach 8.01.2026. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

GasparPL
#9 Pomysłodawca

@_HolaOla_ wielkie dzięki za info 😉

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#16 Inspirator

a po co? Przecież sam możesz sobie ustawić czas wysyłki tak jak realnie wysyłasz. 

@_HolaOla_  wnioskuje o możliwość wyłączenia tej opcji na stałe a nie ręcznie co 10 dni. 

oznacz moderatorów

GasparPL
#9 Pomysłodawca

@Health___Beauty Niby tak, ale allegro błędnie pokazuje przewidywany czas dostawy od kiedy to wyłączyli. Jak np dziś miałem ustawiony czas wysyłki na 2 dni to pokazuje że zamówienie dojdzie w piątek 🙈 a jakimś cudem jak zmieniłem na czas wysyłki 1 dzień to już pokazuje czas dostawy na środę. Czwartek w przyszłym tygodniu magicznie znika.. 🙈 takie cyrki z przewidywanym czasem dostawy są od kiedy wyłączyli właśnie tę opcję. Mówią że są brane pod uwagę przewoźników, ale nie do końca tak wychodzi. Wtedy przy wysyłce w ciągu 1 dnia byłby np czwartek a nie środa. Po prostu mam nadzieję że jak wrócą do tej funkcji to przewidywane czasy dostawy też wrócą do normy 🙈 ale to czas pokaże…

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@Health___Beauty wniosek przyjęty i przekazany do właściwych rąk. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów