Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
klient dokonał u mnie zakupu a po niespełna 2 godzinach wystawił negatywny komentarza. Nie odbiera telefonu. Czy mogą Państwo usunąć taki komentarz? Jakim cudem ktoś może ocenić transakcję, do której jeszcze nie doszło, ani nie otrzymując towaru? Proszę o wyjaśnienie.
@rasser-rasser powód wystawienia oceny chyba jasny , nie licz na usunięcie .
@mdrogeria a skąd wiesz, że był prawdą?
@rasser-rasser a kto powiedział, że jest prawdą🤔, on napisał, że powód jest jasny😉
@rasser-rasser to wiesz tylko Ty i klient , allegro nie będzie ingerować
ja to już przestałem tam zaglądać ,szkoda zdrowia
Możliwość oceny jeszcze niezrealizowanego zamówienia jest zdumiewająca. Tak samo mogę coś zamówić i po minucie z nudów wystawić negatywa 😉
@rasser-rasser powiem Ci więcej, jak chcesz kogoś pogrążyć, to możesz tak robić co trzy dni, wówczas jakość sprzedaży spada drastycznie
@rasser-rasser klient może wystawić ocenę do transakcji zaraz po tym, jak złoży zamówienie i ma na to maksymalnie 90 dni. Widzę, że ocena jest wykluczona z Twoich statystyk, jednak nie zostanie ona usunięta.
@Sa_nova czyli można składać zamówienia i po minucie wystawiać negatywne komentarze, a Allegro nic z tym nie zrobi?
@rasser-rasser nie dotyczy to tylko negatywnych komentarzy - klient może od momentu złożenia zamówienia, wystawić ocenę zarówno pozytywną jak i negatywną. Jeśli negatywny komentarz będzie naruszał nasze zasady, to wtedy możemy zainterweniować i usunąć taki komentarz.
@rasser-rasser właśnie otrzymałeś od allegro odpowiedź, że kłamstwa i fikcja jest dozwolona w komentarzach
@Sa_nova czytam komentarze negatywne @Sa_nova - proszę o odpowiedź, czy jestem okłamywany przez jego kupujących?