Pytanie do moderatorów i nie tylko... Czy te dwa przedmioty na poniższym zdjęciu to takie same produkty? Jak uważacie?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@TechartGSM zgłoszone! 👍
Super! No to już mamy kolejną - 18158098791 - ten sam sprzedawca, to nie jest kabel USB-C.
Dodam że nie zgłaszam już przez formularz, bo przestaliście reagować na takie zgłoszenia.
@TechartGSM odpięta. Dziękuję za zgłoszenie!
Super! No to już mamy kolejną - 18158320457 - ten sam sprzedawca, to nie jest kabel USB-C.
@TechartGSM Przekazałam tę ofertę do weryfikacji.
Jak tam postępy?
@TechartGSM odłączyliśmy tę ofertę od produktu.
Super! No to już mamy kolejną - 18169058567 - ten sam sprzedawca, to nie jest kabel USB-C.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @TechartGSM. Dziękuję za sygnał, przesyłam ofertę do weryfikacji.
@TechartGSM, odpięliśmy ofertę.
Dzień dobry!!
Mamy nowy dzień i nowe wyzwania! Na dobry początek mamy kolejną - 18169926049 - ten sam sprzedawca, to nie jest kabel USB-C.
@TechartGSM przekazałam ofertę do weryfikacji.
Odpięta! Super!
To teraz wyzwanie numer dwa: mamy kolejną - 18171313905 - ten sam sprzedawca, to nie jest kabel USB-C.
@TechartGSM Poprosiłam o weryfikację tej oferty.
Witam w przepiękną grudniową środę!
Ledwie ranek, a tu już nowe wyzwania: oferta 18173569857 - ten sam sprzedawca, to nie jest kabel USB-C.
Cały czas trzymam kciuki 🙂
@Client:35386082 Nie tylko Ty uwielbiasz ten serial-nieskończek 😅
@TechartGSM ja również witam serdecznie i miejsce do zgłaszania nieprawidłowych powiązań już ode mnie otrzymałeś 🙂 Dla przypomnienia, informację ode mnie znajdziesz tutaj.