Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Pytanie tak jak w temacie.Od lat wystawiam w tych samych kategoriach.Do tej pory EAN w moich kategoriach nie był wymagany (ciężko o EANY dla przedmiotów 30-50 letnich).Dzisiaj nagle oferta nie została wznowiona i wznowić jej nie mogę bez podania kodu EAN.
Kategoria :
Elektronika - Fotografia - Akcesoria - Konwertery - Telekonwertery
Produkt w katalogu jest dodany przeze mnie miesiące temu, aukcja wznawiana przez kilka miesięcy i nagle taki zonk. Możecie wytłumaczyć co chodzi?
Jeszcze jedną aukcję mi wcięło ale muszę znaleźć którą.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Kolejna aukcja z konwerterem.Wystawiana od miesięcy i dzisiaj nagle nie została wznowiona, bo nagle wymagany jest EAN.Co ciekawe produkt również zniknął z katalogu.
@ART_FOTO sprawdziłam to i parametr EAN jest obowiązkowy dla tej kategorii od 24.09.2024.
@la_nika Jak to się ma zatem do tego tematu i wpisu @nat_not
Czy był jakikolwiek komunikat na ten temat, czy zmiany znowu wprowadzane są po cichu?
Swoją drogą jaki sens ma wprowadzanie kodów EAN dla przedmiotów kilkudziesięcioletnich które kodów nie posiadają i są pojedynczymi sztukami na Allegro?
Jak możesz podpowiedz, w jakiej kategorii mam teraz wystawić konwertery bez podawania kodów EAN?
@RaBarbar_ka Informacje zawarte w tych artykułach nic nie wnoszą w przypadku wystawianych przeze mnie przedmiotów.Wszystkie prametry były uzupełnione zgodnie z danymi producenta.Ze względu na to, że przedmioty są kilkudziesięcioletnie, nie posiadają kodów EAN, a w większości przypadków producent już nie istnieje.Co zatem Twoim zdaniem da wpisanie kodu EAN wykupionego w GS1 na potrzebę jednorazowej sprzedaży, bo wystawiam produkty używane, często jedyne na Alllego.Czy uważasz że klienci kupując takie produkty na prawdę wyszukują je po kodzie EAN, czy raczej po nazwie i parametrach? Takimi działaniami zabijacie sprzedaż przedmiotów niszowych na Allegro, a na takich przedmiotach właśnie Allegro urosło, a nie na chińszczyźnie, której dzisiaj na portalu na pęczki.
Co do informacji, nie ma żadnego konkretu odnośnie nr EAN.Miała być informacja odnośnie konkretnych kategorii w których zostanie wprowadzony obowiązek, a takiej nie było.Wszystko odbywa się cichcem i wskazuje na to o czym na gadane pisze się od dawna.Chcecie wyeliminować produkty używane z głównego Allegro.Nie ważne czy sprzedaje to firma czy osoba prywatna.