anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dane odbiorcy, dlaczego allegro na to pozwala

MAMY ROZWIĄZANIE!
TrustUsEvery
#9 Pomysłodawca#

Mam następujący problem. Allegro dalej pozwala klientom pisać w miejscu "Dostawa" Zbyt długie nazwy, przez co np. DPD odrzuca mi i muszę specjalnie skracać nazwę itd. 

Tak samo dotyczy jeżeli chodzi o adres dostawy, czasem zdarza się że klient napisze coś w nawiasie (naprzeciw budowy) itd. A potem DPD odrzuca mi i muszę wykreślać to, albo nie poda numeru budynku i muszę dzwonić do klienta i uzgadniać z nim numer budynku itd. 

Allegro stawia Allegro Sales, zmienia wyszukiwarkę, a dalej istnieje taki błąd w systemie. Według mnie to błąd. 

Moje pytanie, dlaczego dalej klienci mają taką możliwość. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@TrustUsEvery Dziękujemy za zwrócenie uwagi na ten problem. Niestety nie mogę obiecać, że zostanie on usunięty w najbliższym czasie. Zapewniam jednak, że osoby odpowiedzialne za ten obszar wiedzą, że obecne rozwiązanie powoduje niedogodności w nadawaniu paczek.  

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
TrustUsEvery
#9 Pomysłodawca#

Dziękuje za informację! Czekam na rozwiązanie tego problemu. 

oznacz moderatorów
Client:117142623
#9 Pomysłodawca#

przyłączam się albo np. ulica: Akacjowa12 - błąd brak numeru budynku, a przecież to allegro pozwoliło wpisać klientowi numer budynku bez spacji! To klient powinien mieć wyświetlane błędy w momencie zakupu, a nie zwalanie na sprzedającego my prowizje pobraliśmy a **** niech się martwi co klient miał na myśli

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
AGD-SERVICE
#13 Ambasador#

Też tak mam - problem dotyczy zespolenia nazwy ulicy z numerem budynku - bez spacji. Dotyczy to tylko przesyłek "Allegro Delivery" - trzeba wchodzić w edycję adresu odbiorcy i wstawiać spację, chociaż odbiór i tak jest w "zielonym paczkomacie". 

"Zapewniam jednak, że osoby odpowiedzialne za ten obszar wiedzą, że obecne rozwiązanie powoduje niedogodności w nadawaniu paczek." - To tym bardziej należy się jakiś rabat dla sprzedających za poprawianie błędów serwisu Allegro. Np. rezygnacja z bezprawnie pobieranych prowizji od kosztów wysyłki. 

oznacz moderatorów