Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
O co chodzi z paroma mailami od Was o usunięciu dużej ilości aukcji? I jeszcze usuwacie mi aukcje bez możliwości wznowienia czy wystawienia podobnych , po usunięciu jakiś błędów? Przecież takie działanie dodaje z jeden czy dwa dni pracy na ponowne wystawianie itd? Zapłacicie za te stracone dni? i te maile nieprawdziwe. Sprawdzacie donosy przed usunięciem aukcji, czy to prawda?
@COMTER Dziękuje za zgłoszenie.
Sprawdziłem i widzę, że stan oferowanych produktów był zmieniany z "Powystawowy" na "Nowy". Tak jak zostało to wspomniane w załączonej przez Ciebie wiadomości e-mail, jeżeli chcesz zaoferować produkt z innym stanem, wystaw proszę nową ofertę.
To proszę przy tych usuniętych koniecznie dodać wystaw podobną. Wystawianie znowu tylu aukcji zajmie mi dużo czasu bez opcji wystaw podobną, bez opisu zdjęć itp. Nie dodawajcie mi pracy za takie bzdury.
@COMTER Dziękuje za sugestię, przekażę dalej 🙂
To nie sugestia. Chcę je wystawić teraz i potrzebuję wystaw podobną.
@COMTER Rozumiem i bardzo mi przykro, ale niestety, w tej chwili nie jest to możliwe. Dlatego jeszcze raz dziękuje za opinię, przekażę do odpowiedniego działu.
A może Pan mi wznowić czy coś zrobić żebym mógł je pozmieniać?Cofnąć to usunięcie? Bo teraz są poprawne.
@COMTER Niestety nie jestem w stanie tego zrobić, przykro mi. Jedynie pozostaje możliwość wystawienia nowej oferty.
Mam podobna sytuacje, natomiast regulamin wskazuje wyraźnie, że "W przypadku Oferty z opcją Kup
Teraz, Sprzedający nie może dokonać skutecznej zmiany jej treści wobec Kupujących, z którymi zawarł
umowę sprzedaży w ramach Oferty." W przypadku usuniętych ofert nie została zawarta umowa kupna, więc skąd decyzja o usunięciu ofert?
@binamarket_sklep Podaj proszę numery ofert, o których wspominasz. Sprawdzimy 🙂
Niestety w tych mailach od allegro są tylko tytuły. A gdzie znajdę numery?
Aktualnie mam tych usunietych akucji około 200, dodatkowo jezeli puszczacie algorytm to dlaczego nie puscicie w jednym mailu i upomnieniu wszystkiego tylko w milionie upomnien. Przykladowa akukcja 17212753849
Może za miesiąc Allegro w ogóle usunie przycisk Wznawiania i Wystaw Podobny -.-
po -40 pkt za regulamin na dwóch kontach od wczoraj za usunięte oferty które były zakończone prawie 3 miesiące temu i wznowione a kiedyś (rok, dwa?) miały zmieniony parametr stan - botami nie jesteśmy żeby mieć pamięć absolutną.