anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego giną przesyłki Allegro Delivery?

Halfrunt
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Czy pojęcie utrata przesyłki na historii śledzenia ma jakieś inne ukryte statusy?

Dnia 29-go 12.2025 wysyłam do klienta zakupiony produkt przez Allegro One Box, One Kurier nr paczki A003I1JZ76

Zrzut ekranu 2026-01-04 200017.png

30-go grudnia 2025 otrzymuję informacje od Allegro, że klientka zgłasza problem z przesyłką, po kontakcie z nią dowiadujemy się, że paczki nie było w skrytce, ustaliliśmy ponowną wysyłkę i tak dnia 

31-12-2025 została nadana kolejna paczka Allegro One Box, One Kurier nr paczki A003IU9Z50

Zrzut ekranu 2026-01-04 200912.png

Zamiast DOSTARCZENIA PACZKI PRZEZ ALLEGRO DELIVERY, następuje jej "UTRATA" - to jakiś nowy standard wymyślono? tym bardziej, że ta pierwsza utracona cudownie odnajduje się w oddziale. 

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Bardzo proszę Allegro o pomoc w wyjaśnieniu zagadkowych "utrata przesyłki" i może nieśmiało proszę o dostarczenie jednej z dwóch wysłanych klientowi jeśli można. Tylko jednej, drugą chcę z powrotem, a trzeciej już nie wyślę. 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Zimowała na aucie kuriera chyba xD

Po namyśle stwierdzam, że jest postęp to już zaczyna być jakiś PORÓWNYWALNY STANDARD JAKOŚCI OBSŁUGI xD

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Halfrunt jesteśmy już z kupującym w tej sprawie i widzę, że Ty również zgłosiłeś już reklamację na tę przesyłkę, więc na ten moment mogę Cię tylko przeprosić i poprosić o cierpliwość. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Halfrunt
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Taj, jak złożyłem reklamację na tę przesyłkę to się odnalazła, ale w zamian zaginęła na druga, na którą jeszcze nie złożyłem reklamacji - poczekam, może w ciągu tygodnia się wyjaśni. 

oznacz moderatorów