Czy pojęcie utrata przesyłki na historii śledzenia ma jakieś inne ukryte statusy?
Dnia 29-go 12.2025 wysyłam do klienta zakupiony produkt przez Allegro One Box, One Kurier nr paczki A003I1JZ76
30-go grudnia 2025 otrzymuję informacje od Allegro, że klientka zgłasza problem z przesyłką, po kontakcie z nią dowiadujemy się, że paczki nie było w skrytce, ustaliliśmy ponowną wysyłkę i tak dnia
31-12-2025 została nadana kolejna paczka Allegro One Box, One Kurier nr paczki A003IU9Z50
Zamiast DOSTARCZENIA PACZKI PRZEZ ALLEGRO DELIVERY, następuje jej "UTRATA" - to jakiś nowy standard wymyślono? tym bardziej, że ta pierwsza utracona cudownie odnajduje się w oddziale.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Bardzo proszę Allegro o pomoc w wyjaśnieniu zagadkowych "utrata przesyłki" i może nieśmiało proszę o dostarczenie jednej z dwóch wysłanych klientowi jeśli można. Tylko jednej, drugą chcę z powrotem, a trzeciej już nie wyślę.
Zimowała na aucie kuriera chyba xD
Po namyśle stwierdzam, że jest postęp to już zaczyna być jakiś PORÓWNYWALNY STANDARD JAKOŚCI OBSŁUGI xD
@Halfrunt jesteśmy już z kupującym w tej sprawie i widzę, że Ty również zgłosiłeś już reklamację na tę przesyłkę, więc na ten moment mogę Cię tylko przeprosić i poprosić o cierpliwość.
Taj, jak złożyłem reklamację na tę przesyłkę to się odnalazła, ale w zamian zaginęła na druga, na którą jeszcze nie złożyłem reklamacji - poczekam, może w ciągu tygodnia się wyjaśni.