anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

dlaczego i dokąd AD00ZJ5O88

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   Klient pyta o przyczynę przekierowania oraz punkt , gdzie może odebrać przesyłkę 

oznacz moderatorów
21 ODPOWIEDZI 21

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Bez tytułu.png

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria ta przesyłka od wczoraj, od godz. 09:05 czeka na odbiór przez klienta w sklepie Żabka przy ul. Legionów 100 w Czechowicach-Dziedzicach. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@_HolaOla_ dlaczego w Czechowicach skoro wybranym przez klienta punktem jest

(Delikatesy Centrum )

Powstańców Śląskich 4
43-245 Studzionka

Zakryj proszę buźkę tej Pani , zapomniało mi się 😁

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria dowiem się i wrócę do Ciebie. Zdjęcie już zablokowałam. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@_HolaOla_ dziękuję 🌸 , trochę słabo to wyszło bo Pani ma teraz 25 km po paczkę ... nie każdy jest zmotoryzowany . Od rana jestem w kontakcie z klientką , proszę o info .

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria doskonale to rozumiem, więc poprosiłam już zespół o wyjaśnienie z przewoźnikiem co się wydarzyło z tą przesyłką. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:80340374
#15 Entuzjasta

@_HolaOla_  a godzinkę temu wychwalałaś Delivery, że "...Łącznie kupujący na Allegro mają dziś do dyspozycji ponad 60 tys. automatów paczkowych i ponad 40 tys. punktów odbioru w całej Polsce."

ale paczke przekierowujecie do punktu oddalonego o 25km 😀

Serio nie było nic bliżej? 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:80340374 tak jak napisałam wyżej, sprawdzę to. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:80340374 DHL tak niestety działa , kurier nie znalazł paczki tam , gdzie powinien zostawić to zostawił tam , gdzie znalazł .

oznacz moderatorów

AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel

eee to i tak "rzut beretem" te 25 km

mojemu klientowi przekierowało 60 km od wskazanej maszyny i oczywiście ja musiałam wysłuchać pretensji

oznacz moderatorów

pecela
#19 Nestor ⭐

@AGLOPRIMA2

Tylko 60 km. Znajomemu z Mazur przekierowało kiedyś przesyłkę gdzieś w okolice Krakowa. Może powiedzieć że to drugi koniec Polski.

Oczywiście przewoźnik nie widział żadego problemu. Przecież może przyjechać i odebrać 

oznacz moderatorów

drekenzes
#18 Luminarz

@mdrogeria DHL w Czechowicach ma hub przeładunkowy skąd wyjeżdżają kurierzy, Studzionki na pewno są w obszarze ich działania 😉

#15 Entuzjasta

Ustalenie, co się wydarzyło, zajmuje więcej czasu, niż klientce zajęłoby spokojne przejście 25 kilometrów w obie strony 🙂 

No i jeszcze klientka pewnie widziała te zapewnienia Allegro, że paczka będzie już następnego dnia.

@_HolaOla_  Czy w związku z zaistniałą sytuacją przewidziane jest jakiekolwiek zadośćuczynienie dla klientki z Waszej strony? 

Usługa dysponująca ponad 60 tys. automatów paczkowych i 40 tys. punktów odbioru w całej Polsce powinna gwarantować niezawodność, bez podobnych uchybień.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:80340374 Klientka jest na tyle ugodowa , że chce dopłacić za dostarczenie do domu pomimo ,że ma na koncie aktywny pakiet smart więc domniemam ,że ma problem z podjazdem  . Ciekawe ...jutro paczka się przeterminuje  ,zastanawiam się czy przyjąć zwrotkę bo w końcu klientka nie odstąpiła od umowy  , towar należy do niej  , nawalił tylko przewoźnik

oznacz moderatorów

#15 Entuzjasta

@Client:138067139  25km dalej? 🙂

tak Ci tylko przypomne, że nie piszemy o usłudze Pana Ziutka który coś  podrzuca przy okazji tylko o Delivery.

Delivery ma dziś do dyspozycji ponad 60 tys. automatów paczkowych i ponad 40 tys. punktów odbioru w całej Polsce. Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria zgłosiliśmy interwencje, aby przesyłka została przekierowana do kupującej. 
Nie mam niestety jeszcze potwierdzenia.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@la_nika w śledzeniu nic się nie dzieje od 15-tego

mdrogeria_1-1758114777411.jpeg

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria rozumiem, zapewniam, że w systemie się zmienia, poprosiłam też o zgłoszenie działania kuriera, bo zdecydowanie przesyłka nie powinna zostać dostarczona 25 km dalej. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów