anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego i dokąd AD00ZJ5O88

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   Klient pyta o przyczynę przekierowania oraz punkt , gdzie może odebrać przesyłkę 

oznacz moderatorów
56 ODPOWIEDZI 56

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek dzięki , chciałbym już zakończyć tą sprawę  ,klientka na razie problemu nie robi , paczka nie wiadomo gdzie , wysłałbym drugą paczkę , ale nie mam towaru na stanie  i szybko się nie pokaże , oddałbym kasę , ale klientka chce towar bo cena wystrzeliła z powodu braku na rynku .

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@mdrogeria rozumiem Twoją frustrację, zapewniam, że ze swojej strony robimy wszystko, aby rozwiązać tę sytuację. Obecnie trwa weryfikacja z oddziałem, informację dostałeś też w wiadomości mailowej. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT taaak, dostałem klasyczną wklejkę 🤔

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   kurier DHL przejechał wczoraj , przejechał i dzisiaj , a AD00ZJ5O88 ani widu , ani słychu , ostatni wpis ze śledzenia 

Przesyłka została zwrócona do nadawcy
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @mdrogeria, poprosiłem o aktualizację w tej sprawie. Gdy tylko otrzymam więcej informacji, wrócę do Ciebie.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

Client:80340374
#15 Entuzjasta

@mdrogeria  Będzie naprawdę zabawnie, jeśli przesyłka zamiast do Ciebie zawędruje do sklepu Żabka przy ul. Legionów 100 w Czechowicach-Dziedzicach.

I szczerze – wcale by mnie to nie zaskoczyło.

Cała ta sprawa to pokaz pomyłek i niedopatrzeń, które trudno już zliczyć.

Jedna malutka paczka pokonała giganta dysponującego ponad 60 tys. automatów paczkowych i 40 tys. punktów odbioru w całej Polsce!!!

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   czy coś w temacie wiadomo ? Reklamację mam odrzuconą , a konsultant 3 raz tylko przeprasza 

oznacz moderatorów

MiMary

Cześć, @mdrogeria. Przepraszam, że tyle to trwa. Nadal wyjaśniamy sprawę z przewoźnikiem, oczekujemy na odpowiedź. Gdy tylko coś ustalimy, damy Ci znać.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:80340374
#15 Entuzjasta

@mdrogeria czy paczka wróciła już do Ciebie?

Ciekawy wątek więc z ciekawości sprawdzilem status

i od 

Przesyłka została wydana do doręczenia ... i nie ma info, że dostarczono 
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:80340374 nie wróciła , ostatnie info od konsultanta po złożeniu reklamacji

Bez tytułu.png

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   w wielkich bólach po prawie miesiącu od nadania przesyłka wróciła do mnie  ,klientka chce towar , kto ma zapłacić za dostawę , nie będzie to na pewno DHL

oznacz moderatorów

Autozaslony
#12 Orędownik

d508db1df2c0343aeb155dbbaa21a4a8.jpg

oznacz moderatorów

MiMary

Cześć, @mdrogeria. Możesz dogadać się z klientem w sprawie kosztów ponownej wysyłki, jednak jeśli nie dojdziecie do porozumienia, to powinieneś nadać towar na swój koszt.
Zwrotu dodatkowo poniesionych kosztów możesz dochodzić na drodze reklamacji logistycznej. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel

@MiMary  napisał(a):

Zwrotu dodatkowo poniesionych kosztów możesz dochodzić na drodze reklamacji logistycznej. 

Użerając się z Wami przez następny miesiąc 🤔

Niezły żarcik, ale faktycznie - sprzedawcy Allegro się nudzą, bo klientów co raz mniej, to chociaż @mdrogeria będzie mieć zajęcie

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@AGLOPRIMA2 no dzięki , już następna wraca niedoręczona , oczywiście dhl

Owszem , na allegro roboty coraz mniej , ale są inne kanały , gdzie kręci się coraz lepiej 

oznacz moderatorów

AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel

@mdrogeria  napisał(a):

Owszem , na allegro roboty coraz mniej , ale są inne kanały , gdzie kręci się coraz lepiej 

Tym bardziej - Allegro zrobi wszystko by nas odciągnąć od konkurencji, której nazw nawet nie pozwala wypowiadać 🤣

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@MiMary wiem jakie mam obowiązki wobec klienta , przykre ,że musimy odpowiadać za nieudolność Waszych przewoźników 

oznacz moderatorów