Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Klient pyta o przyczynę przekierowania oraz punkt , gdzie może odebrać przesyłkę
@mdrogeria ta przesyłka od wczoraj, od godz. 09:05 czeka na odbiór przez klienta w sklepie Żabka przy ul. Legionów 100 w Czechowicach-Dziedzicach.
@_HolaOla_ dlaczego w Czechowicach skoro wybranym przez klienta punktem jest
(Delikatesy Centrum )
Powstańców Śląskich 4
43-245 Studzionka
Zakryj proszę buźkę tej Pani , zapomniało mi się 😁
@mdrogeria dowiem się i wrócę do Ciebie. Zdjęcie już zablokowałam.
@_HolaOla_ dziękuję 🌸 , trochę słabo to wyszło bo Pani ma teraz 25 km po paczkę ... nie każdy jest zmotoryzowany . Od rana jestem w kontakcie z klientką , proszę o info .
@mdrogeria doskonale to rozumiem, więc poprosiłam już zespół o wyjaśnienie z przewoźnikiem co się wydarzyło z tą przesyłką.
@_HolaOla_ a godzinkę temu wychwalałaś Delivery, że "...Łącznie kupujący na Allegro mają dziś do dyspozycji ponad 60 tys. automatów paczkowych i ponad 40 tys. punktów odbioru w całej Polsce."
ale paczke przekierowujecie do punktu oddalonego o 25km 😀
Serio nie było nic bliżej?
@Client:80340374 tak jak napisałam wyżej, sprawdzę to.
@Client:80340374 DHL tak niestety działa , kurier nie znalazł paczki tam , gdzie powinien zostawić to zostawił tam , gdzie znalazł .
eee to i tak "rzut beretem" te 25 km
mojemu klientowi przekierowało 60 km od wskazanej maszyny i oczywiście ja musiałam wysłuchać pretensji
Tylko 60 km. Znajomemu z Mazur przekierowało kiedyś przesyłkę gdzieś w okolice Krakowa. Może powiedzieć że to drugi koniec Polski.
Oczywiście przewoźnik nie widział żadego problemu. Przecież może przyjechać i odebrać
@mdrogeria DHL w Czechowicach ma hub przeładunkowy skąd wyjeżdżają kurierzy, Studzionki na pewno są w obszarze ich działania 😉