Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Usunięto mi ofertę 12356431938 ... powód - miniaturka , może ktoś podpowie bo nie trybię @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Chyba tło jest za bardzo biale😃
Uuuuuu, konkurencja nie miła :). Takich zacnych użytkowników Gadane się nie tyka. No co Ci napiszą. Że brakło trochę do tych 255 w RGB.
@ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ czekam wielce wk........
@mdrogeria pierwsze jest nie zgodne bo ma logo producenta oraz przedstawia więcej produktów niż jeden, wiem że to jest rozłożone ale może wprowadzać w błąd 🙂
@kostas11 w ofercie kolejność jest/ była odwrotna niż zapodałem w watku , co do logo cyt ,,Zabronione są napisy poza wyjątkami: logo marki/producenta,,
tło
Czytasz załącznik o zdjęciach pozostałych, na głównym nie może być żadnego loga.
Stary lis i się dał złapać 🙂
@lottoys stary lis wie o tym , jak pisałem wcześmniej , w wątku umieścołem fotki odwrotnie niż bylo w ofercie . Nowa oferta https://allegro.pl/oferta/szczotka-inter-vion-tworzywo-naturalne-13385118024?utm_source=notification... usunąłem tylko logo choć było zgodne z regulaminem .
A białe tło gdzie masz ? wiele ofert masz tak zrobionych więc popraw zanim ubiją, musi być czysto białe
@lottoys a jakie jest ?
Nie żartuj, że nie widzisz, nawet wyżej też ci ktoś o tym napisał, ta szczotka ma jakieś żółte tło.
Nie wiem czy moje widać poniżej, zrobiłem ci na białym tle dla porównania z Twoim
@mdrogeria ta szczotko to do wlosów? jeśli tak to czy włosie jest mięciutkie, bo tę co ostatnio u Ciebie kupiłem to mam wrażenie, ze zdziera mi skórę z głowy.
@Halfrunt to do pleców , a kiedyś kupiłeś modelówkę ,a one tak mają .
zrób takie zdjęcie
@mdrogeria Cześć. 🙂 Powód usunięcia oferty to brak białego tła na zdjęciu głównym. Produkt na miniaturze powinien być prezentowany na jednolitym tle RGB 255.255.255
@ko_alka ja mam już 6-ty krzyżyk na karku i soczewki jak denka od butelek , upieram się bo po mojemu jest BIAŁE - BIAŁE !!!!
@mdrogeria mogę zaoferować monitor wyświetlający większą paletę barw niż Twój obecny 😎
Pierwotna miniaturka na dole jest bardziej ecru niż biała 🙂
upieram się bo po mojemu jest BIAŁE - BIAŁE !!!!
wg allegro białe jest białe tylko wtedy RGB 255.255.255
czepiasz się - ja miałem przez allegro usuwane zdjęcia pudełek
z ramką RGB 255.255.255
bo pudełko było kolorowe
@ko_alka @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ a tu ???!! gdzie leży problem !!!! --