Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Usunięto mi ofertę 12356431938 ... powód - miniaturka , może ktoś podpowie bo nie trybię @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Poważnie, z powodu tła usunąć ofertę 🤣
Bo białe nie jest białe...🤣
Kabaret... albo już cyrk
@mdrogeria
Ja widzę dwie opcje
Albo te delikatne cienie poniżej kremu
Albo brak ramki z białym tłem, jak weźmiesz skopiujesz zdjęcie i wkleisz do painta to jest ono przy lewej ściance na styk i u góry na styk, czyli tak jakby nie było z tych stron otoczone tłem
@lottoys tło jest ewidentnie białe , jest masa ofert z gorszymi zdjęciami , ktoś się chyba uczepił , na razie nie mam czasu weryfikować ... walczę z Sanepidem , ale jak do tej pory nasi górą ...he..he
To co się na Allegro ostatnio Odjaniepawla, to jest cyrk na kółkach...
A co moderacja powie na takie tło: 9583856054
@barbudero Jak to co? > Nic > to jest białe w negatywie😃
@Ziolko39 - ja widzę żółte tło w narożnikach - Allegro AI zgubiło brule 🤣🤣
@barbudero Wysłaliśmy upomnienie do sprzedającego w sprawie tej oferty.
@ko_alka - wiem, że musiałaś tak zrobić. Nie chciałem się przypiąć do oferty i osoby, która to sprzedaje. Wiem jak ciężko jest ogarnąć czasami problemy z miniaturkami. Chodziło mi tylko o przykład (choć w tym przypadku to po prostu brak umiejętności obróbki grafiki).
Dziękuję Ci, że odpowiedziałaś na mojego posta 😊
@mdrogeria nie dostałam jeszcze odpowiedzi w tej sprawie, ale tym razem chodzi o opis. Wydaje mi się, ale to nie jest oficjalna informacja, ponieważ nie mam jeszcze odpowiedzi z konsultacji, że może chodzić o nazwę producenta, która jest umieszczona w opisie.
@la_nika Wszystkie Kobiety wiedzą i młode i starsze ,że Pani Walewska to MIRACILUM !!!!! ,ale coś mi zasugerowałaś , teraz będzie lepiej
@mdrogeria mam potwierdzenie, chodzi o "Miraculum" dokładnie o to zdjęcie, które jest drugie w ofercie. Usuń je proszę i będzie ok 👍
@la_nika zasady odnośnie logotypów dotyczą jak wiem tylko pierwszego zdjęcia
@mdrogeria przyczyna jest inna - to nie jest aktualne logo producenta i w związku z tym nie może być tego zdjęcia w galerii.
@la_nika kapitalizm to wolny handel, chyba. Jeśli umówię się z producentem że dla mnie jego logo zostanie wzbogacone o kaktusa z dwoma odrostami po obu stronach, ale kod kresowy zostanie taki sam, no bo skład preparatu się nie zmienił, pakowne jest identyczne. Tylko LOGO jest inne. To Allegro odrzuci taką ofertę?
@biosorcerer nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ to nie ja podejmuję decyzje o usuwaniu ofert 🙂 W takiej sytuacji, sprzedający powinien napisać do nas za pomocą formularza i odpowiedni zespół mógłby podjąć decyzję czy może tak być, czy nie.
@la_nika pytanie zaczepne (jak granat na PO 😂) - przepraszam - It's a kind of sence of humor 😉
Czy nie uważasz, że sprzedawca powinien otrzymać KLAROWNY i wyjaśniający komunikat co jest błędne w jego ofercie?
Na pewno nie odpowiesz na tego posta i jest dla mnie zrozumiałe. Jednak wyrażę swoją opinię - KOMUNIKATY POWINNY/MUSZĄ BYĆ KLAROWNE dl asprzedającego.
@mdrogeria Wracam do Ciebie z odpowiedzią w imieniu Moniki. Chodzi o miniaturkę — biel musi mieć wartość RGB 255.255.255
@ko_alka ,nie o tą ofertę obecnie chodzi Złotko , ten temat zamknięty , nie otwierałem nowego wątku , a problem tkwi w ofercie osuniętej wczoraj - PANI WALEWSKA krem tłusty 50ml dzień i no
Dalej się o krem czepiają? Wydaje mi się że chodzi o opis tj nawalone albo za dużo pogrubienia albo wielkość za duża raz nam allegro pozamykało kilka aukcji bo nagłowki mialy rozmiar 5 zamiast 3 tylko nie pamiętam nazwy oprogramowania z ktorego nam zaciagało opisy