Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Moje oferty zostały usunięte i to kilkasert naraz . komunikat to:
Właśnie nałożyliśmy na Twoje konto blokadę możliwości wystawienia ofert z produktami marki: other - patrz: parametr "marka".
przecież wystawiałem oferty z katalogu allegro...? @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Slawomirszast a masz zaakceptowane warunki Warunki Ochrony Marek
Tak oczywiście. Wszystkie oferty mam tak zrobione. Kilkaset ofert zostało po prostu usuniętych. Tym bardziej że wieszośc była wystawian po numerze EAN z danymi zaciągniętymi z katalogu allegro.
Ktoś zgłosił że sprzedajesz podróbki, tyle. Poszukaj jeszcze jednego emaila "Usunięcie Twojej oferty sprzedaży - upomnienie od Allegro" i go przeczytaj.
Nie usunięte mam wszystkie oferty Bez marki, więc o podròbce nie ma mowy 🙂
I tu się mylisz...
może podpiąłeś swoje ,,nie,, markowe pod markowe lub użyłeś zastrzeżonej nazwy lub znaku towarowego
nie , użyłem kodu EAN od swojego dostawcy i większości produkty były zasysane z katalogu allegro. Niektóre aukcje mam już od kilku lat i też były aktualizowane później po EAnie, większości są to produkty NO Name czyli bezmarkowe to pojazdów bezmarkowych ( tzw. chińskich). Podróbek nie sprzedaję.
@Slawomirszast Otrzymałeś od nas maila w tej sprawie dzisiaj o 09:59. Jeżeli nie zgadzasz się z blokadą, możesz odwołać się od naszej decyzji w ciągu 6 miesięcy. Aby to zrobić, skontaktuj się z nami przez formularz i prześlij dokumenty.
ale jakie dokumenty? zakupu? Mam wysłać faktury zakupu do Was? to jest normalne? Jestem na allegro kilkanaście lat , mam status SS i odwalacie taki numer ot tak? mam szukać faktur dla kazdego z kilkuset produktów i wysłać Wam skany każdej faktury??! Nie dziwię się że coraz wiecej osób decyduje się na własny sklep poza allegro skoro potraficie ot tak komuś uwalać biznes. Swoją drogą przecież Wy żyjecie z prowizji ( i to nie małej) więc nie powinno być w Waszym interesie ograniczenie sprzedaży i to bezpodstawne.
@Slawomirszast Wszystkie szczegółowe informacje masz w mailu.
właśnie próbuje to wyjaśnić czemu mam zablokowaną możliwość wystawiania/ wznowienia produktów z marką: INNA... nikt nie odpisuje na maila, nikt nie odpisuje na whatssupie ( przełaczają się do innego działu i cisza) i tutaj widzę też olewka. Bawi Was to? @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_