Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Mam problem ze zrozumieniem statystyk sprzedaży, nie posiadam ani jednej przesyłki oznaczonej jako wysłana szybka. Dlaczego tak się dzieje, skoro nadaję paczki tak szybko jak możliwe?
I przykładowo, dlaczego nie każde zamówienie jest liczone do statystyk?
Np. 67399670-5fa3-11ef-9c68-ff7e94cec6dc
Tego nie ma nigdzie w statystykach, a taki zamówień jest więcej. O co z tym chodzi?
Ja się na tym średnio znam , ale żeby wliczało do szybkich tu musisz mieć ustawione że wyślesz tego samego dnia, do której tam godziny. Zdaje się że Ty masz wszędzie ustawione 24h.
Wszędzie mam 1 dzień, jeszcze dziś sprawdzałem. Godziny mam poustawiane również wszędzie do 12:00 lub do 13:00. Nie mam pojęcia, co mogę jeszcze zrobić, aby szybciej wysyłać. Czasami lecę jak pies z jęzorem do paczkomatu, bo np. właśnie był kurier przed chwilą, a wpadło zamówienie, które po 20 minutach od zakupienia i opłacenia już jest w paczkomacie i.... nic, wysyłka szybka: NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie mam pojęcia, jakbym nie wysyłał tych paczek, to zawsze NIE SĄ WYSŁANE SZYBKO. No już mi łapy opadają od tego.
No i dobra. To jeszcze sprawdź że kurier to odebrał z tego paczkomatu bo to się liczy. Nie kiedy Ty wsadzisz, tylko kiedy on wyjmie. Jeżeli do zamówienia, które podałeś, zostało to wyjęte tego samego dnia to wywołaj moderację. Jest taki zielony przycisk "OZNACZ MODERATORÓW".
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
To wiem, na to wpływu nie mam, chociaż i tak uważam, ze system jest beznadziejny. Chodzi mi o tak zrealizowane zamówienia, które zostały wysłane szybko, odebrane w odpowiednim czasie i dostarczone na następny dzień, A KTÓRYCH NIE MAM W STATYSTYKACH, jakby ich nie było.
przykładowe oferty:
d525c2b0-5bb3-11ef-8b7a-f1dc73d06738 albo 67399670-5fa3-11ef-9c68-ff7e94cec6dc
Chciałbym, aby to ktoś mi wyjaśnił. Dzięki za podpowiedź, naciskam oznacz moderatorów.
No i gitara. Jest piątek, więc bądź wyrozumiały dla dziewczyn, jeżeli chodzi o oczekiwanie na odpowiedź 🙂
Cześć @NOR-BIT! W mierze "Szybka wysyłka" otrzymujesz punkty za paczki nadane w dniu, w którym kupujący złożył zamówienie. W ciągu ostatnich 30 dni miałeś 6 takich zamówień (np.
67399670-5fa3-11ef-9c68-ff7e94cec6dc).
Za każde ze wskazanych przez Ciebie zamówień otrzymałeś punkty za szybką wysyłkę.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ System naliczania punktów jest bardzo słaby . U nas gdzie wszystkie przesyłki mamy wysłane w terminie deklarowanym (dzień) ,ciągle mamy dopisek by pracować nad szybka wysyłką . Punktów za nią wpada mało ale jak ma być inaczej gdzie całą sprzedaż odbywa się wieczorem i klienci często od razu płacą a my nie mamy i nikt nie ma takiej możliwości by przed północą wyslac tak by jeszcze korier to odebrał.
@mwmonety dziękuję za Twoją opinię! Twoja jakość sprzedaży jest na poziomie super, a w mierze Szybka wysyłka nie ma ujemnych punktów, więc możesz jedynie otrzymać kilka dodatkowych, jeśli uda się nadać zamówienie w dniu zakupu.