anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[24.04.2025] Wybrano nieprawidłowy numer kategorii

MAMY ROZWIĄZANIE!
afkmoto
#7 Wielbiciel#

Jak w temacie nie mogę zmienić kategorii w edytowanym ogłoszeniu. Nawet gdy kategoria jest prawidłowa, po usunięciu produktu nic się nie da Zrobić. Przeglądarka czyszczona .

oznacz moderatorów
21 ODPOWIEDZI 21
maba_butik1
#8 Zapaleniec#

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  dokładnie mam tak samo , ciastka czyszczone, komputer zresetowany. Działo się tak raz na jakiś czas i odświeżenie pomogło w tym momencie jest tak ciągle 

oznacz moderatorów
maba_butik1
#8 Zapaleniec#

L.png

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@afkmoto @maba_butik1 Proszę o zrzut całego ekranu, wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
GaleriaAV
#10 Popularyzator#

Nie mogę wystawić oferty, ani nowej ani jako "podobnej". Ciągle pokazuje mi że nie prawidłowa kategoria (mimo że wybieram produkt istniejący w katalogu - więc kategorie są już przypisane). W kółko odsyła mnie do opcji wybierz kategorię, a tam w polu PUSTO albo po wyborze ramka znika i od nowa.. nie da się też wpisać ręcznie numeru czy kat. bo też znika i wraca do punktu wyjścia, Error czy kara za ciężką pracę ?? Dotąd wszystko mi działało, jeszcze dziś do południa..

Zrzut ekranu 2025-04-24 164607.png

Zrzut ekranu 2025-04-24 164813.png

Zrzut ekranu 2025-04-24 164645.png

   

oznacz moderatorów
chmielna12
#11 Animator#

u mnie to samo

oznacz moderatorów
GaleriaAV
#10 Popularyzator#

Zrzut ekranu 2025-04-24 173514.png

oznacz moderatorów
GaleriaAV
#10 Popularyzator#

To jest ewidentny błąd strony allegro, w kółko coś zmieniają, "ulepszają" , wiecznie dłubią w algorytmach i tylko łbem o ścianę walić , nie da się pracować. A za abonament pobierają... 

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@GaleriaAV @afkmoto @ekstraklocki @VinylSeller @maba_butik1 Już zajmujemy się weryfikacją problemu. Będę was informować. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
VinylSeller
#8 Zapaleniec#

W Microsoft Edge - nie dzała (do tychczas wystawiała w Edge); w Opera - działa, moge wystawiać

oznacz moderatorów
mariola18-40
#7 Wielbiciel#

Nie mam możliwości wystawiania za każdym razem podaje że źle wybrany nr kategorii

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@mariola18-40 zmień kategorię na przydzieloną do produktu w katalogu .

oznacz moderatorów
FLAMINGSKLEP
#7 Wielbiciel#

Katalog pokazuje złą kategorię ale nie mam możliwości jej zmienić. Chodzi o dezodoranty.

oznacz moderatorów
bbautobb
#9 Pomysłodawca#

nie tylko tobie, znowu to **piiip**o nie działa w każdej kategorii

oznacz moderatorów
bbautobb
#9 Pomysłodawca#

dokładnie mam tak samo , ciastka czyszczone, komputer zresetowany. Działo się tak raz na jakiś czas i odświeżenie pomogło w tym momencie jest tak ciągle 

oznacz moderatorów
maba_butik1
#8 Zapaleniec#

U mnie pomogła zmiana przeglądarki na Firefox z Chrome 

oznacz moderatorów
VinylSeller
#8 Zapaleniec#

Taka sama sytuacja, w ogóle nie moge wystawić żadnej oferty.

oznacz moderatorów
VinylSeller
#8 Zapaleniec#

Знімок екрана 2025-04-24 181025.png

oznacz moderatorów
ekstraklocki
#7 Wielbiciel#

Również ma to samo od godziny 16 cały czas nie da się wystawić ofert. przeglądarka Opera

oznacz moderatorów