Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie nie mogę zmienić kategorii w edytowanym ogłoszeniu. Nawet gdy kategoria jest prawidłowa, po usunięciu produktu nic się nie da Zrobić. Przeglądarka czyszczona .
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ dokładnie mam tak samo , ciastka czyszczone, komputer zresetowany. Działo się tak raz na jakiś czas i odświeżenie pomogło w tym momencie jest tak ciągle
@afkmoto @maba_butik1 Proszę o zrzut całego ekranu, wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną.
Nie mogę wystawić oferty, ani nowej ani jako "podobnej". Ciągle pokazuje mi że nie prawidłowa kategoria (mimo że wybieram produkt istniejący w katalogu - więc kategorie są już przypisane). W kółko odsyła mnie do opcji wybierz kategorię, a tam w polu PUSTO albo po wyborze ramka znika i od nowa.. nie da się też wpisać ręcznie numeru czy kat. bo też znika i wraca do punktu wyjścia, Error czy kara za ciężką pracę ?? Dotąd wszystko mi działało, jeszcze dziś do południa..
u mnie to samo
To jest ewidentny błąd strony allegro, w kółko coś zmieniają, "ulepszają" , wiecznie dłubią w algorytmach i tylko łbem o ścianę walić , nie da się pracować. A za abonament pobierają...
@GaleriaAV @afkmoto @ekstraklocki @VinylSeller @maba_butik1 Już zajmujemy się weryfikacją problemu. Będę was informować.
W Microsoft Edge - nie dzała (do tychczas wystawiała w Edge); w Opera - działa, moge wystawiać
Nie mam możliwości wystawiania za każdym razem podaje że źle wybrany nr kategorii
@mariola18-40 zmień kategorię na przydzieloną do produktu w katalogu .
Katalog pokazuje złą kategorię ale nie mam możliwości jej zmienić. Chodzi o dezodoranty.
nie tylko tobie, znowu to **piiip**o nie działa w każdej kategorii
dokładnie mam tak samo , ciastka czyszczone, komputer zresetowany. Działo się tak raz na jakiś czas i odświeżenie pomogło w tym momencie jest tak ciągle
U mnie pomogła zmiana przeglądarki na Firefox z Chrome
Taka sama sytuacja, w ogóle nie moge wystawić żadnej oferty.
Również ma to samo od godziny 16 cały czas nie da się wystawić ofert. przeglądarka Opera